Dumo Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 (edytowane) Witam Piękny tamiyowski model, moim zdaniem najlepsze isu będące teraz na rynku. Uzbierałem wszystkie potrzebne części jeszcze dzisiaj zabieram się za budowę, nocka przede mną, ponieważ jutro wyjeżdżam. Niestety fotki są słabe, robione aparatem kolegi. Model wystawiony na konkurs na starym pwm. Uwielbiam budować tamiye, sama ambrozja Edytowane 9 Lutego 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Uwielbiam budować tamiye, sama ambrozja Rafał - ja też. Od niej zaczynałem przygodę z czołgami i mam do niej największy sentyment. Fajny Rusek się szykuje. Będziesz go bardzo syfił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Lutego 2013 Autor Share Napisano 9 Lutego 2013 Krzysiu powiem Ci będzie upierdzielony po pachy Tutaj inspiracje, piękne kołobrzeskie isy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dombeer Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Kolejne ISU, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Zapowiada się kolejna relacja , godna uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Błeee kolejna nudna relacja z budowy Tamiyi w której wszystko jest dobrze spasowane. Model ładnie zrobiony, sam się składa itp. A w dodatku robiony przez doświadczonego modelarza, którego warsztat i galeria modelu gwarantuje mocne przeżycia estetyczne. Też mi frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Błeee kolejna nudna relacja z budowy Tamiyi w której wszystko jest dobrze spasowane. Model ładnie zrobiony, sam się składa itp. A w dodatku robiony przez doświadczonego modelarza, którego warsztat i galeria modelu gwarantuje mocne przeżycia estetyczne. Też mi frajda Nuda po prostu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Błeee kolejna nudna relacja z budowy Tamiyi w której wszystko jest dobrze spasowane. Model ładnie zrobiony, sam się składa itp. A w dodatku robiony przez doświadczonego modelarza, którego warsztat i galeria modelu gwarantuje mocne przeżycia estetyczne. Też mi frajda Nuda po prostu.. Jak w polskim filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Lutego 2013 Autor Share Napisano 9 Lutego 2013 Widzę jestem zbyt przewidywalny xD Dzięki za doping Postępy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Rafał czego się spodziewasz... przecież każdy wie że masz swój styl i że twoje prace zawsze robią wrażenie a zarazem wzbudzają kontrowersje. Jak dla mnie to to będzie kolejny zacny model z twojej stajni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Hej.A ja jestem ciekaw syfu po pachy.Naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Na trzeżwo robisz? jakie malowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Krzysiu powiem Ci będzie upierdzielony po pachy Raffaello błagam, nie wyćmoruchaj go za mocno. Ma dużo fajnych smaczków i detali. Jak go zalepisz błotem to wszystko zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Na trzeżwo robisz? jakie malowanko No nie bardzo , przyjaciele się zjechali i tak nocami trochę się baluję, rano natomiast buduję tego chama Malowanie zieleń na modulacji. Krzysiu powiem Ci będzie upierdzielony po pachy Raffaello błagam, nie wyćmoruchaj go za mocno. Ma dużo fajnych smaczków i detali. Jak go zalepisz błotem to wszystko zniknie. Pawle żadnego błota nie będzie tylko ciemny pył. Jutro wracam do siebie na kilka dni zrobię porządne zdjęcia a na razie wrzucę nadal badziewne. Ogólnie już przygotowany do malowania, trafiłem na świetne friule zbudowałem gąski w około 40 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 trafiłem na świetne friule zbudowałem gąski w około 40 minut. Jak to "świetne" ? Czyżby Friulki schodziły na pieski ? Ja dotychczas nie miałem z nimi problemów. Nadlewki ? Niedoróbki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 trafiłem na świetne friule zbudowałem gąski w około 40 minut. Jak to "świetne" ? Czyżby Friulki schodziły na pieski ? Ja dotychczas nie miałem z nimi problemów. Nadlewki ? Niedoróbki ? Ja mam takie szczęście że zawsze muszę każde ogniwo obrabiać, a najgorsze miałem do późnego tygrysa gdzie wszystkie otwory były zatkane, kilka dni roboty nad samymi gęsiami. W tych było super musiałem wywiercić tylko kilka otworów reszta się składała idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Ja też jeszcze nigdy porządnych nie miałem - nadlewki i wiercenie to u mnie standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Pomyślcie sobie co ja miałem z gąskami do grille Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Na serio 40 minut no trochę ponad bo obejrzałem w tym czasie dwa odcinki 13 posterunku Tak jak obiecałem porządne zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Ślicznie wygląda a spróbuj się ociągać z malowaniem to się zmobilizuje i przyjadę do ciebie... tylko boje się że może się to nietrzeźwo skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 No niestety jestem tylko na jeden dzień u siebie, najszybciej za dwa tygodnie zacznę malować Centaura i Isu A przyjeżdżaj zapraszam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Ekspresowe tempo. A i pancerniak się załapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Ekspresowe tempo. A i pancerniak się załapał. No będzie jeden pancierniak Isu dostało podkład i russian green od vallejo air. Na dzisiaj planuję jeszcze jedna warstwę. Jutro modulacja, oby mi farby wystarczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Jak ty to robisz w takim tępie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi