pepik Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 Witaj, Model wygląda świetnie!! Normalnie cud miód hehehe lakier świetnie wyszedł Mam od razu prośbę - chodzi mi o zdjęcia z katalogu (pisałeś że posiadasz taki ;) ) wnętrza i silnika bo też zabieram się za tego Actrosa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domuzyn79 Napisano 12 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2008 Zdjęcia które jednemu koledze przesłałem umieścił w katalogu 1:1 . Zobacz tam i przejrzyj to co tam umieścił. Jak będziesz czegoś więcej potrzebował to podaj mi konkretnie co, wtedy podeśle na maila. SALUT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 12 Stycznia 2008 Share Napisano 12 Stycznia 2008 Dokładnie chodzi o fotki silnika ale tak przejrzałem to wydaję mi się że zrobię coś na podobieństwo Twojego - mam nadzieję że nie będziesz zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk94 Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Naprawdę świetny model , chciałbym mieć taki fach w ręku. Chrom świetny. Dla mnie wielki ++++. Pozdrawiam i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk-14 Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Jeśli można wiedzieć skąd masz cała dokumentację do okablowania. Jeśli możesz to podaj link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domuzyn79 Napisano 19 Października 2008 Autor Share Napisano 19 Października 2008 Dokumentację zebrałem poprzez wizytę w kilku autohandlach i u dilera Mercedes Track w Straszynie. Pisze na ten temat na początku moich prac. Zrobiłem trochę zdjęć, po za tym buszował tez po internecie. Jak się okazało Actrosy są różne ponieważ w zależności od wersji, mają różnie instalacje wykonane. A różnią się one położeniem filtrów i regulatorów ciśnienia i akumulatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi