dzidas71 Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Wreszcie ukończyłem swój modelik. Jest to mój pierwszy samolot z zaangażowaniem blaszek i innych dodatków. Ma przypominać maszynę nr 806 , "czarną 1" z kwietnia 1940. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der-Steppenwolf Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Model naprawdę ładny i ciekawie zaprezentowany na podstawce. Nie to co mój Karaś:( Razi jedynie nieco za bardzo poobijane śmigło. Ciekawią mnie swastyki na chodniku. Czy to oznaczenia zwycięstw, czy wymalowane tak żeby było po czym deptać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 17 Lutego 2013 Autor Share Napisano 17 Lutego 2013 Swastyki to oznaczenia przestrzelin w kadłubie , które są ,ale ciężko je dostrzec na zdjęciach . Wg monografii i zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Model prezentuje się znakomicie, jednak skoro ma to być maszyna z kwietnia a fatyczne działania wojenne miały miejsce od kwietnia, to pojawia się moje pytanie. Czy jednostka miała jakies potyczki z Niemcami w czasie tzw dziwnej wojny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 17 Lutego 2013 Autor Share Napisano 17 Lutego 2013 No tak , ciekawe spostrzeżenie. Materiały które posiadam tak przedstawiają tą maszynę. Spróbuje to sprecyzować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Model naprawdę ładny. Jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 17 Lutego 2013 Autor Share Napisano 17 Lutego 2013 Sorki , nie napisałem . To Hasegawa i blaszki Eduard , Part ,żywiczne wnęki i owiewka Pavla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Bardzo fajny Morane! Gratulacje. Trochę szkoda, że nie z szachownicą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 W poście wkradł się błąd, działania były oczywiście od maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi