Teusz Napisano 26 Lutego 2013 Autor Share Napisano 26 Lutego 2013 Zwróciłem na to uwagę ogladajac fotki orginałów także nie ma już tej szpary. Fotki będą jutro albo pojutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teusz Napisano 28 Lutego 2013 Autor Share Napisano 28 Lutego 2013 Niewielki postęp spowodowany brakiem czasu: Wygląd przodu jeszcze będę korygował. Na zdjęciach wygląda on średnio w rzeczywistości wygląda to lepiej. Zamontowałem i sponiewierałem błotnik od eduarda: Zbliżenie na fakturę: Przymiarka z wieżą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 W porównaniu ze zdjęciami powyżej Twoja faktura odlewu wydaję się trochę przerysowana(chyba że to wina zdjęć).Jetem ciekaw dalszych postępów bo dzisiaj dotarła do mnie ta sam "bestia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teusz Napisano 28 Lutego 2013 Autor Share Napisano 28 Lutego 2013 Klej spowodował ,że model się świeci przez co wydaje się jakby ta faktura była zbyt "gruba" (?). Pod surfacerem i farbą powinna wyglądać ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teusz Napisano 16 Marca 2013 Autor Share Napisano 16 Marca 2013 Moje wypociny na dzień dzisiejszy po surfacerze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 Witam! Wywal tą plastikową linę, bo wygląda tragicznie i zmień te koszyczkowe mocowanie anteny, które to jest charakterystyczne na brytyjskich Shermanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teusz Napisano 17 Marca 2013 Autor Share Napisano 17 Marca 2013 Wywaliłem linę i antenę. Położyłem kolor bazowy: Wygląd przodu pozostawia wiele do życzenia, postaram się zlikwidować te babole: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 A kolor bazowy to jaka farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teusz Napisano 17 Marca 2013 Autor Share Napisano 17 Marca 2013 A kolor bazowy to jaka farba? Brown Violet Vallejo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teusz Napisano 23 Marca 2013 Autor Share Napisano 23 Marca 2013 Kolejne zdjęcia mojego "koszmarka" Gdzieniegdzie odeszła farba, oczywiście to zamaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teusz Napisano 3 Maja 2013 Autor Share Napisano 3 Maja 2013 Zacząłem to i wypadało by skończyć To chyba jedne z ostatnich fotek przed galerią... będę jeszcze coś kombinował z gąsienicami. Nie jest to może najwyższej klasy modelarstwo ale myślę ,że nie jest najgorzej jak na trzeci model w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi