cloner16 Napisano 18 Października 2013 Share Napisano 18 Października 2013 Ja osobiście spotkałem się z ludźmi +50 którzy usilnie starali mi się wytłumaczyć ,że rdza na czołgu to świętokradztwo a humbrol wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Października 2013 Autor Share Napisano 20 Października 2013 Ale zagorzała debata się skroiła, no moim zdaniem każdy modelarz ma swój styl i robi po swojemu. Ja robię tak aby było bardziej efektownie niż realnie. Modelarstwo to sztuka a nie tylko budowa i maźnięcię farbą. Ładnie! Możesz napisać jak robisz rdzawe obicia? Gąbeczka i pędzelek 000, farba vallejo 70822 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Października 2013 Share Napisano 20 Października 2013 moim zdaniem każdy modelarz ma swój styl i robi po swojemu.No i właśnie o tym pisałem Gąbeczka i pędzelek 000, farba vallejo 70822 Dzięx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Października 2013 Autor Share Napisano 21 Października 2013 BARDZO WAŻNA SPRAWA Czy ktoś posiada lewe nadkole na sprzedaż? Gdzieś zapodziałem i nie mogę ruszyć dalej z robotą nad ramą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Października 2013 Autor Share Napisano 21 Października 2013 Ponawiam zapytanie: Czy ktoś posiada na sprzedaż lewe nadkole ?? Postępy z pracy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 22 Października 2013 Share Napisano 22 Października 2013 dorób z hipsu lub blaszki po piwie. przetłoczenia wyryjesz długopisem i po sprawie. Ba nawet sobie możesz wtedy je poniszczyć jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Października 2013 Autor Share Napisano 23 Października 2013 Nie no kurde tutaj musi być oryginał , strasznie dałem ciała. Dzisiaj będzie apdejcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 hej zostaw tak jak jest ,super wygląda jak by skosił po drodze słupa . gratuluje zarąbiście wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Października 2013 Autor Share Napisano 23 Października 2013 Gdybym robił go dla siebie byłby bez błotnika, ale niestety być musi. Plandeka po płukance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Ale ta plandeka to mam nadzieję jeszcze nie produkt finalny? Bo trochę jeszcze jej brakuje do reszty pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Października 2013 Autor Share Napisano 23 Października 2013 Plandeka dostanie jeszcze lekki wash i mat. Dzisiaj blachy dostają satyne i powoli zaczynam oszklenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Października 2013 Autor Share Napisano 23 Października 2013 Ogólnie rzecz biorąc buda i paka skończona zostały szczegóły i brudzenie ale to dopiero jak skończę malowanie ramy i kół: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Czy ta biała tablica z tyłu na pewno jest właściwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Października 2013 Autor Share Napisano 24 Października 2013 Właściwa ale oznaczenia są SF. Rama wstępnie wymalowana: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Października 2013 Autor Share Napisano 25 Października 2013 Troszkę się monolog zrobił, a ja zapierdzielam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Października 2013 Share Napisano 26 Października 2013 Będziesz mógł bloga olać bo tu ci się zrobi, he, he. Kończ go i zacznij robić coś swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Października 2013 Autor Share Napisano 26 Października 2013 Po tym modelu koñczé modelarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Października 2013 Share Napisano 26 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Października 2013 Autor Share Napisano 27 Października 2013 No na serio, w tym roku robié dyplom i do tego dorabiam jak moge i czasu coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 A co z błotnikiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Października 2013 Autor Share Napisano 28 Października 2013 Juz zamontowany nowy wystarcza tylko zmalowac, dzisiaj bedzie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Znaczy się troszkę zwalniasz. Bo chyba nie chcesz nas pozbawić przyjemności oglądania twoich prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Października 2013 Autor Share Napisano 28 Października 2013 Milo to slysze© Krzysiu. Zobaczymy jak sie rozwinie ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Milo to slysze© Krzysiu. Zobaczymy jak sie rozwinie ten rok No ten rok to już słabe szanse ma na rozwinięcie Ale spróbuj mi do końca grudnia nie wystartować z czymś nowym... to cię znajdę a nie wiem czy pamiętasz adres mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Października 2013 Autor Share Napisano 29 Października 2013 Albo ogarne projekt dyplomowy do grudnia i będzie już z górki albo będę siedzieć rok i nie wymyślę nic xD czeka na mnie ciągle T-34 ale nie ma kiedy ruszyć go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi