Marcin1212 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Witam kolejna figurka w skali 1:35 , , chorobcia, zapomniałem pomalować paska od lornetki, już to poprawiam zdjęcie grupowe Mam pytanie, czy oni będą pasować do tego czołgu? , czy lepiej zrobić im osobną małą podstawkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.Watson Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Zgadzam się z przedmówcą. A co do twojego pytania o podstawkę, to ja zrobiłbym im osobną. Jakoś dziwnie wyglądają przy tym kocie, jak manekiny. Nie pasują moim zdaniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Mam pytanie, czy oni będą pasować do tego czołgu? Niestety do tego wytworu Italeri żadne figurki nie będą pasować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzidas71 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Dokładnie , podstawka i Tygrysek nijak nie przystają do niezłych figurek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted March 12, 2013 Author Share Posted March 12, 2013 Dzięki panowie za pozytywną ocene mojej pracy. Dodam tylko że figurka w szarym mundurze malowana w całości olejami ( po raz pierwszy) Co do podstawki - coś trzeba będzie wymyślić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts