Marcin1212 Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Witam kolejna figurka w skali 1:35 , , chorobcia, zapomniałem pomalować paska od lornetki, już to poprawiam zdjęcie grupowe Mam pytanie, czy oni będą pasować do tego czołgu? , czy lepiej zrobić im osobną małą podstawkę Cytuj
dr.Watson Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Zgadzam się z przedmówcą. A co do twojego pytania o podstawkę, to ja zrobiłbym im osobną. Jakoś dziwnie wyglądają przy tym kocie, jak manekiny. Nie pasują moim zdaniem. Cytuj
Seb Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Mam pytanie, czy oni będą pasować do tego czołgu? Niestety do tego wytworu Italeri żadne figurki nie będą pasować. Cytuj
dzidas71 Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Dokładnie , podstawka i Tygrysek nijak nie przystają do niezłych figurek! Cytuj
Marcin1212 Napisano 12 Marca 2013 Autor Napisano 12 Marca 2013 Dzięki panowie za pozytywną ocene mojej pracy. Dodam tylko że figurka w szarym mundurze malowana w całości olejami ( po raz pierwszy) Co do podstawki - coś trzeba będzie wymyślić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi