Marcin1212 Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Witam kolejna figurka w skali 1:35 , , chorobcia, zapomniałem pomalować paska od lornetki, już to poprawiam zdjęcie grupowe Mam pytanie, czy oni będą pasować do tego czołgu? , czy lepiej zrobić im osobną małą podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Zgadzam się z przedmówcą. A co do twojego pytania o podstawkę, to ja zrobiłbym im osobną. Jakoś dziwnie wyglądają przy tym kocie, jak manekiny. Nie pasują moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Mam pytanie, czy oni będą pasować do tego czołgu? Niestety do tego wytworu Italeri żadne figurki nie będą pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Dokładnie , podstawka i Tygrysek nijak nie przystają do niezłych figurek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 12 Marca 2013 Autor Share Napisano 12 Marca 2013 Dzięki panowie za pozytywną ocene mojej pracy. Dodam tylko że figurka w szarym mundurze malowana w całości olejami ( po raz pierwszy) Co do podstawki - coś trzeba będzie wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi