BALROG Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Witam dziś przyszedł mój nowiutki prezent a raczej dwa Mam je jako pierwszy na rynku Polskim i prawdopodobnie jako nieliczny na świecie Są to modele U-bootów w skali 1:35 Oba modele powstaną jako FULL RC Oto pudełka i ich wspaniała zawartość Porównanie ze sznellbootem Do zobaczenia w relacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Mam je jako pierwszy na rynku Polskim i prawdopodobnie jako nieliczny na świecie a co tylko 2 wyprodukowało Bronco ? In-boxy od kilku tygodni w sieci, a i budowę gdzieś na jakimś forum też widziałem. Ale model fajny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALROG Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 Mam je jako pierwszy na rynku Polskim i prawdopodobnie jako nieliczny na świecie a co tylko 2 wyprodukowało Bronco ? In-boxy od kilku tygodni w sieci, a i budowę gdzieś na jakimś forum też widziałem. Ale model fajny. Nie, ale w Polsce na zamówienie, a na rynek całkiem wejdzie za około 3-4 tygodnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Kurczę, jak się cieszę, że kupiłem te ubooty w 1/700 Te twoje to kawał bydlęcia.... Z ciekawością czekam na relację! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalaruch Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Byłem naocznie sprawdzić jak to wygląda, no i OGROM modelu! W porównaniu do Bibera, szok! Wielkość kiosku mówi sama za siebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALROG Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 Poskładałem je na sucho i tak wygląda moje ubootwaffe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalaruch Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Tyle polistyrenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 a miałeś jeszcze te "mikroszkopy" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALROG Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 a miałeś jeszcze te "mikroszkopy" Są w pudłach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkamucha Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 WOW Tak niedyskretnie zapytam - ile PLN-ów trzeba było by się pozbyć, żeby takiego szczupaka przytulić? bzzz-bzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALROG Posted March 22, 2013 Author Share Posted March 22, 2013 Mucha cena to około 400 zł ale moje są za przysługę czyli gratis choć wpierw widniała groźba że będę musiał z mojej puli zapłacić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritter Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Jeżeli celnicy cła nie dołożą to można zejść poniżej kwoty 300 zł za ten zestaw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abir24 Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Pogratulować fajnego zakupu, fajnie prezentują się na tle Schnellów. Widać jakie to maleństwo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts