BALROG Napisano 11 Marca 2013 Share Napisano 11 Marca 2013 Witam dziś przyszedł mój nowiutki prezent a raczej dwa Mam je jako pierwszy na rynku Polskim i prawdopodobnie jako nieliczny na świecie Są to modele U-bootów w skali 1:35 Oba modele powstaną jako FULL RC Oto pudełka i ich wspaniała zawartość Porównanie ze sznellbootem Do zobaczenia w relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 11 Marca 2013 Share Napisano 11 Marca 2013 Mam je jako pierwszy na rynku Polskim i prawdopodobnie jako nieliczny na świecie a co tylko 2 wyprodukowało Bronco ? In-boxy od kilku tygodni w sieci, a i budowę gdzieś na jakimś forum też widziałem. Ale model fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 11 Marca 2013 Autor Share Napisano 11 Marca 2013 Mam je jako pierwszy na rynku Polskim i prawdopodobnie jako nieliczny na świecie a co tylko 2 wyprodukowało Bronco ? In-boxy od kilku tygodni w sieci, a i budowę gdzieś na jakimś forum też widziałem. Ale model fajny. Nie, ale w Polsce na zamówienie, a na rynek całkiem wejdzie za około 3-4 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 11 Marca 2013 Share Napisano 11 Marca 2013 Kurczę, jak się cieszę, że kupiłem te ubooty w 1/700 Te twoje to kawał bydlęcia.... Z ciekawością czekam na relację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Byłem naocznie sprawdzić jak to wygląda, no i OGROM modelu! W porównaniu do Bibera, szok! Wielkość kiosku mówi sama za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 19 Marca 2013 Autor Share Napisano 19 Marca 2013 Poskładałem je na sucho i tak wygląda moje ubootwaffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 Tyle polistyrenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 a miałeś jeszcze te "mikroszkopy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 19 Marca 2013 Autor Share Napisano 19 Marca 2013 a miałeś jeszcze te "mikroszkopy" Są w pudłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 21 Marca 2013 Share Napisano 21 Marca 2013 WOW Tak niedyskretnie zapytam - ile PLN-ów trzeba było by się pozbyć, żeby takiego szczupaka przytulić? bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 22 Marca 2013 Autor Share Napisano 22 Marca 2013 Mucha cena to około 400 zł ale moje są za przysługę czyli gratis choć wpierw widniała groźba że będę musiał z mojej puli zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 22 Marca 2013 Share Napisano 22 Marca 2013 Jeżeli celnicy cła nie dołożą to można zejść poniżej kwoty 300 zł za ten zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 Pogratulować fajnego zakupu, fajnie prezentują się na tle Schnellów. Widać jakie to maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi