Przemo1CK Napisano 11 Marca 2013 Share Napisano 11 Marca 2013 Witam Najnowszy ulepek Dragona, świetny model, sporo detali. Polecam ! Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Marca 2013 Share Napisano 11 Marca 2013 Bardzo mi się podoba malowanie - CM jest świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 11 Marca 2013 Share Napisano 11 Marca 2013 Piękne maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 11 Marca 2013 Share Napisano 11 Marca 2013 Malowanie przednie, podstawka mimo swojej prostoty też niczego sobie. Jedyne co razi to "pancerne" ograniczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 11 Marca 2013 Autor Share Napisano 11 Marca 2013 No wiesz, to typowy pudełkowiec... nie chciałem się w podmianki bawić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 11 Marca 2013 Share Napisano 11 Marca 2013 Jak zwykle klasa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 11 Marca 2013 Share Napisano 11 Marca 2013 No wiesz, to typowy pudełkowiec... nie chciałem się w podmianki bawić.. Widzę, dlatego już nic nie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dak3000 Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 Teraz widać jak wiele pracy jeszcze przede mną . Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi