Marcin1212 Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Witam Chciałbym zaprezentować mój najnowszy ulepek firmy ICM (po raz pierwszy w 1:48 ) Model sklejał się fajnie, z efektu końcowego jestem zadowolony Niestety kalkomanie rozpadały się w rękach nie wiele się ich dało uratować, no i trzeba jeszcze popracować nad malowaniem oszklenia kabiny. ale oceńcie sami , , , , Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 z efektu końcowego jestem zadowolony i słusznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikolaj75 Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Myślę, że możesz być zadowolony. Model jest przyjemny dla oka i widać zaangażowanie. O meritum niech mówią koledzy od 109-tek, na mój gust za mały kontrast kolorów na górnych powierzchniach i jakby za mocno rozjechane kółka. Kilka szczegółów do dopracowania, ale poza tym podoba mi się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted March 24, 2013 Author Share Posted March 24, 2013 Witam Dzieki za pozytywną ocene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Stig Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Bardzo fajny i estetyczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts