Marcin1212 Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Witam Chciałbym zaprezentować mój najnowszy ulepek firmy ICM (po raz pierwszy w 1:48 ) Model sklejał się fajnie, z efektu końcowego jestem zadowolony Niestety kalkomanie rozpadały się w rękach nie wiele się ich dało uratować, no i trzeba jeszcze popracować nad malowaniem oszklenia kabiny. ale oceńcie sami , , , , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 z efektu końcowego jestem zadowolony i słusznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Myślę, że możesz być zadowolony. Model jest przyjemny dla oka i widać zaangażowanie. O meritum niech mówią koledzy od 109-tek, na mój gust za mały kontrast kolorów na górnych powierzchniach i jakby za mocno rozjechane kółka. Kilka szczegółów do dopracowania, ale poza tym podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 24 Marca 2013 Autor Share Napisano 24 Marca 2013 Witam Dzieki za pozytywną ocene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 27 Marca 2013 Share Napisano 27 Marca 2013 Bardzo fajny i estetyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi