Tomek_gnr Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 Trochę czasu się tutaj nic nie pokazywało to może czas pokazać... Z racji tego, że potrzebowałem jakiś pojazd na dioramkę a Tygrys mi sie nie mieścił to kupiłem sobie takiego brzydalka. No i jestem pozytywnie zaskoczony modelem hobby bossa, model raczej z prosto z pudła, dorobiłem tylko troche uchwytów z drucika. Na wieży dojdzie jeszcze km. Wstawiam na razie fotki sprzed malowania, ale model już jest zmalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 Zapowiada się ciekawy sherman, czekam na fotki w barwach wojennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 21 Marca 2013 Autor Share Napisano 21 Marca 2013 model po zmalowaniu, washu i lekkim żółtym filtrze. Na zdjeciach wyszedł troche ciemny, w rzeczywistości kolor jest troche bardziej pastelowy. Teraz pobawie się pigmentami trochę. jeden uchwyt na klapie został stracony w boju podczas malowania, ale chyba wstawie tam jakieś pakunki, hobby boss troche tego dał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 21 Marca 2013 Share Napisano 21 Marca 2013 Tomku widzę że masz te same gąski co w moim... jak one powinny być pomalowane ?? Swoją drogą to modela bardzo fajnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Marca 2013 Share Napisano 21 Marca 2013 Jakim kolorem go malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 21 Marca 2013 Share Napisano 21 Marca 2013 Janusz wszystkie wypustki były metalowe podobnie zęby ,nakladki czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 21 Marca 2013 Share Napisano 21 Marca 2013 Tomku widzę że masz te same gąski co w moim... jak one powinny być pomalowane ??Swoją drogą to modela bardzo fajnie wyszedł Janusz wszystkie wypustki były metalowe podobnie zęby ,nakladki czarne. Tu są ładnie pokazane http://the.shadock.free.fr/sherman_minutia/tracks/vvss_tracks.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 21 Marca 2013 Share Napisano 21 Marca 2013 Tomku widzę że masz te same gąski co w moim... jak one powinny być pomalowane ??Swoją drogą to modela bardzo fajnie wyszedł Janusz wszystkie wypustki były metalowe podobnie zęby ,nakladki czarne. Tu są ładnie pokazane http://the.shadock.free.fr/sherman_minutia/tracks/vvss_tracks.html wszystko fajnie tylko pewne elementy się wycierają podczas jazdy czego egzemplarze muzealne nie odzwierciedlają ale material dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 21 Marca 2013 Share Napisano 21 Marca 2013 wszystko fajnie tylko pewne elementy się wycierają podczas jazdy czego egzemplarze muzealne nie odzwierciedlają ale material dobry : ) Pooglądaj http://cyberplasticmodeler.blogspot.com/2011/09/walkaround-vol1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 21 Marca 2013 Autor Share Napisano 21 Marca 2013 gąsek jeszcze nie ruszałem jak widać, dojdzie też km na wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 23 Marca 2013 Autor Share Napisano 23 Marca 2013 Jakim kolorem go malowałeś? Najpierw bronze green od vallejo a poźniej olive drab model mastera ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi