Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wygląda na całkiem spoko ale jeśli mógłbyś wrzucić więcej zdjęć, można by było powiedzieć coś więcej wrak wygląda całkiem ciekawie

Napisano

Model ładny. Bardzo... ale...

... to Twoj model? bo fotka ewidentnie z jakiegoś konkursu... może dlatego 1...?

Napisano

wystawałam go na wystawie . Z braku jak narazie fotek wstawiłam to co mam ale to moje wykonanie

Napisano

zrobię więcej fotek i wstawię:)

Napisano

Ok. Czekamy bo jest na co popatrzeć!

Napisano
Model ładny. Bardzo... ale...

... to Twoj model? bo fotka ewidentnie z jakiegoś konkursu... może dlatego 1...?

to jest mój 2 model jaki skleiłam

Napisano

Ania super, że w końcu zdecydowałaś się pokazać swoje prace na forum Prosimy tylko o więcej szczegółowych fotek.

ps

z tego co wiem, wrak był przypalany zapałkami , a wszystko oczywiście malowane pędzelkiem.

Napisano (edytowane)

tak przypalany zapałkami i użyte zostały petardy odpustowe tak do zniekształcenia modelu (dzieci niech tego nie próbują tego bez nadzoru dorosłych) ogólnie jestem zadowolona i mam nadzieję ze wam też

Edytowane przez Gość
Napisano

Aż muszę kupić kiedyś m1025 z Academy i spróbować w ten sposób.

Kiedyś na forum o humvee jedna osoba robiła wrak ale zniekształcenia były wykonywane ręcznie.

Napisano

Trochę jest top widoczne z boku

Napisano
Ania super, że w końcu zdecydowałaś się pokazać swoje prace na forum Prosimy tylko o więcej szczegółowych fotek.

Bałam się ale widzę że nie ma czego .

Napisano

troszkę się topił ale to dało odpowiedni wygląd modelowi

Napisano

Są sposoby żeby się nie stopił. Sam używałem , i używa zapałek do ronienia różnych uszkodzeń na modelach. Lecz trzeba uważać i przykładać zapałkę w miarę daleko modelu, no chyba , że chcemy go stopić. A co do dioramki mnie się podoba.

Napisano

no właśnie o to mi Eryku chodziło

Napisano

Eryk czekam na jakieś foty twoich modeli pozdrawiam:)

Napisano

Anka, zamiast pisać post pod postem użyj przycisku zmień w dolnym prawym rogu już wysłanego. Lepiej się wtedy czyta.

Napisano

trzymam Cie za słowo

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Będą tylko mnie w Polsce nie było więc się spręże Szybko . Ja jak obiecuje to dotrzymuje słowa .Więc proszę o

Cierpliwość