despi Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Echel Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Wygląda na całkiem spoko ale jeśli mógłbyś wrzucić więcej zdjęć, można by było powiedzieć coś więcej wrak wygląda całkiem ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inskript Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Model ładny. Bardzo... ale... ... to Twoj model? bo fotka ewidentnie z jakiegoś konkursu... może dlatego 1...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 17 Marca 2013 Autor Share Napisano 17 Marca 2013 wystawałam go na wystawie . Z braku jak narazie fotek wstawiłam to co mam ale to moje wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 17 Marca 2013 Autor Share Napisano 17 Marca 2013 zrobię więcej fotek i wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inskript Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Ok. Czekamy bo jest na co popatrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 18 Marca 2013 Autor Share Napisano 18 Marca 2013 Model ładny. Bardzo... ale... ... to Twoj model? bo fotka ewidentnie z jakiegoś konkursu... może dlatego 1...? to jest mój 2 model jaki skleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 18 Marca 2013 Share Napisano 18 Marca 2013 Wysoki poziom jak na 2 model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 18 Marca 2013 Share Napisano 18 Marca 2013 Ania super, że w końcu zdecydowałaś się pokazać swoje prace na forum Prosimy tylko o więcej szczegółowych fotek. ps z tego co wiem, wrak był przypalany zapałkami , a wszystko oczywiście malowane pędzelkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 18 Marca 2013 Autor Share Napisano 18 Marca 2013 (edytowane) tak przypalany zapałkami i użyte zostały petardy odpustowe tak do zniekształcenia modelu (dzieci niech tego nie próbują tego bez nadzoru dorosłych) ogólnie jestem zadowolona i mam nadzieję ze wam też Edytowane 18 Marca 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 18 Marca 2013 Share Napisano 18 Marca 2013 Aż muszę kupić kiedyś m1025 z Academy i spróbować w ten sposób. Kiedyś na forum o humvee jedna osoba robiła wrak ale zniekształcenia były wykonywane ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 18 Marca 2013 Autor Share Napisano 18 Marca 2013 Trochę jest top widoczne z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 18 Marca 2013 Autor Share Napisano 18 Marca 2013 Ania super, że w końcu zdecydowałaś się pokazać swoje prace na forum Prosimy tylko o więcej szczegółowych fotek. Bałam się ale widzę że nie ma czego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 18 Marca 2013 Share Napisano 18 Marca 2013 A czy przy tym przypalaniu, plastik się nie zapalił i nie zaczoł topić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 18 Marca 2013 Autor Share Napisano 18 Marca 2013 troszkę się topił ale to dało odpowiedni wygląd modelowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykqaz Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 Są sposoby żeby się nie stopił. Sam używałem , i używa zapałek do ronienia różnych uszkodzeń na modelach. Lecz trzeba uważać i przykładać zapałkę w miarę daleko modelu, no chyba , że chcemy go stopić. A co do dioramki mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 19 Marca 2013 Autor Share Napisano 19 Marca 2013 no właśnie o to mi Eryku chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 19 Marca 2013 Autor Share Napisano 19 Marca 2013 Eryk czekam na jakieś foty twoich modeli pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 Anka, zamiast pisać post pod postem użyj przycisku zmień w dolnym prawym rogu już wysłanego. Lepiej się wtedy czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykqaz Napisano 20 Marca 2013 Share Napisano 20 Marca 2013 Ja wstawię foty dukwa, i afganistanu, lecz najpierw muszę zdjęcia porobić. A jak skończę mila to tez się pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 20 Marca 2013 Autor Share Napisano 20 Marca 2013 trzymam Cie za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 27 Marca 2013 Share Napisano 27 Marca 2013 Bardzo fajna scenka.Rewelacyjny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 6 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 A obiecanych zdjęć dalej nie ma :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 18 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2013 Będą tylko mnie w Polsce nie było więc się spręże Szybko . Ja jak obiecuje to dotrzymuje słowa .Więc proszę o Cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi