Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Po długiej przerwie znalazłem chwilę by pokazać kolejny ze swoich modeli ...

tym razem volvo pudełko i troszkę od siebie .

Zapraszam do oglądania

2a2979d90c90e7da.jpg

f49108c700bcfadbmed.jpg

27997723c8b69330med.jpg

783666945e90f88dmed.jpg

679c805213d4b371med.jpg

fbd01fd675a9cc77med.jpg

35d5592e4fad49camed.jpg

Napisano

Mi się podoba Morze nie jest idealny, ale baardzo miły dla oka model.

Ale to jest volvo fh12 nie 16.

Itialeri zrobiło błąd w podpisach.

Napisano

Ładny, ale blenda wygląda jakoś dziwnie, według mnie powinna być czarna połyskowa.

Napisano

Specjalistą od ciężarówek nie jestem, więc od strony technicznej się nie wypowiem. Bardzo podoba mi się za to malowanie! Świetnie dobrane kolory, gdybym kiedyś miał robić ciężarówkę, to chciałbym ją podobnie pomalować . Czysto, ładnie - świetny model!

Napisano

Apache, a dlaczego niby to nie może być FH 16? ;) . Wychodziły też i takie ;) . Model miły dla oka, nie powiem. Czekam na kolejne!.

Pozdrawiam

Napisano
Apache, a dlaczego niby to nie może być FH 16? ;) . Wychodziły też i takie ;) . Model miły dla oka, nie powiem. Czekam na kolejne!.

to nie widziałem widocznie takiej 16.Te starsze to były 12, a te nowsze to wszystkie 16.

Edit.Dobrze racja, wychodziły treż takie 16, ale dużo rzadiej

Napisano

FH 12/16 to pojemność silnika niezależnie czy to nowe, czy stare VOLVO. Fajne kolory, ładny model

Napisano

Dziękuję za uwagę i komentarze ...

Blenda może być w różnych kolorach nawet transparentnych , na moje oko też obie wersje różnią się

jedynie silnikami ważne że zgodne jest oznaczenie mocy . Nie znam się na tyle by odróznić silnik 12-sto od

16-sto litrowego ;)

• 1 month later...