andre33 Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Witam Po długiej przerwie znalazłem chwilę by pokazać kolejny ze swoich modeli ... tym razem volvo pudełko i troszkę od siebie . Zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Mi się podoba Morze nie jest idealny, ale baardzo miły dla oka model. Ale to jest volvo fh12 nie 16. Itialeri zrobiło błąd w podpisach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Mi również się podoba.Bardzo ładnie wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dafxf1 Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Ładny, ale blenda wygląda jakoś dziwnie, według mnie powinna być czarna połyskowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.X Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Specjalistą od ciężarówek nie jestem, więc od strony technicznej się nie wypowiem. Bardzo podoba mi się za to malowanie! Świetnie dobrane kolory, gdybym kiedyś miał robić ciężarówkę, to chciałbym ją podobnie pomalować . Czysto, ładnie - świetny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Wow. Ale piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Apache, a dlaczego niby to nie może być FH 16? ;) . Wychodziły też i takie ;) . Model miły dla oka, nie powiem. Czekam na kolejne!. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Apache, a dlaczego niby to nie może być FH 16? ;) . Wychodziły też i takie ;) . Model miły dla oka, nie powiem. Czekam na kolejne!. to nie widziałem widocznie takiej 16.Te starsze to były 12, a te nowsze to wszystkie 16. Edit.Dobrze racja, wychodziły treż takie 16, ale dużo rzadiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dalacb Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 FH 12/16 to pojemność silnika niezależnie czy to nowe, czy stare VOLVO. Fajne kolory, ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 30 Marca 2013 Share Napisano 30 Marca 2013 Bardzo ciekawe malowanie. Model pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andre33 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Dziękuję za uwagę i komentarze ... Blenda może być w różnych kolorach nawet transparentnych , na moje oko też obie wersje różnią się jedynie silnikami ważne że zgodne jest oznaczenie mocy . Nie znam się na tyle by odróznić silnik 12-sto od 16-sto litrowego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniul35 Napisano 3 Kwietnia 2013 Share Napisano 3 Kwietnia 2013 Świetny realizm, rewelacyjnie wykonany i pomalowany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 4 Maja 2013 Share Napisano 4 Maja 2013 Milutkie Volvo. Ładny zestaw kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi