mysiek13 Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Witam Chciałbym przedstawić moją pierwszą na tym forum dioramkę. Czołg to T34/76 Dragon ze wszystkimi mankamentami (gąski, koła), cysterna BZ 35 na Zis-ie 5 AGA, Pak 40 to bardzo miły w sklejaniu Roden, figurki Allemany, Preiser i jakieś zalegające żywice. Siatka maskująca Eduard, założona bez mocowania - chyba tylko to mi zostało, chyba że coś do poprawek znajdziecie Prosze o komentarze Pozdrawiam Michał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echel Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Bardzo fajna scenka Może pochwal się jak zrobiłeś liście? To jakiś susz? jedynie worki tak lekko błyszczą, trochę je przymatować i pobrudzić błotem, ja bym zmienił w nich jeszcze kolor na jakiś jaśniutki leciutki brąz Ale ogólnie miła scenka, tym bardziej że to nasi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 a ja mam wrażenie, że ta praca już była na forum pokazywana... chyba nawet dwa razy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Każdy czasem musi zatankować, a już Ruski obowiązkowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroCool Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Myślałem że to 1/35 i chciałem sie czepić figurek - ale że to 1/72 to respekt. Naprawde robi wrażenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts