mysiek13 Napisano 2 Kwietnia 2013 Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam Chciałbym przedstawić moją pierwszą na tym forum dioramkę. Czołg to T34/76 Dragon ze wszystkimi mankamentami (gąski, koła), cysterna BZ 35 na Zis-ie 5 AGA, Pak 40 to bardzo miły w sklejaniu Roden, figurki Allemany, Preiser i jakieś zalegające żywice. Siatka maskująca Eduard, założona bez mocowania - chyba tylko to mi zostało, chyba że coś do poprawek znajdziecie Prosze o komentarze Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Echel Napisano 3 Kwietnia 2013 Share Napisano 3 Kwietnia 2013 Bardzo fajna scenka Może pochwal się jak zrobiłeś liście? To jakiś susz? jedynie worki tak lekko błyszczą, trochę je przymatować i pobrudzić błotem, ja bym zmienił w nich jeszcze kolor na jakiś jaśniutki leciutki brąz Ale ogólnie miła scenka, tym bardziej że to nasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 3 Kwietnia 2013 Share Napisano 3 Kwietnia 2013 a ja mam wrażenie, że ta praca już była na forum pokazywana... chyba nawet dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 5 Kwietnia 2013 Share Napisano 5 Kwietnia 2013 Każdy czasem musi zatankować, a już Ruski obowiązkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeroCool Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Myślałem że to 1/35 i chciałem sie czepić figurek - ale że to 1/72 to respekt. Naprawde robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi