damian70n Napisano 2 Kwietnia 2013 Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam Chciałbym Wam zaprezentować mój ostatni model z zestawu Eduard weekend edition . Model wykonany prosto z pudła z własnoręcznie wykonanymi pasami pilota ,manetkami i przepustnicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 2 Kwietnia 2013 Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Ładny "Kocurek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 2 Kwietnia 2013 Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam! Model zacny ale popracuj nad oświetleniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 2 Kwietnia 2013 Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Mnie się podoba, aczkolwiek nie wiem czy "blue" nie powinien być nieco bardziej "glossy"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Mnie się podoba, aczkolwiek nie wiem czy "blue" nie powinien być nieco bardziej "glossy"... Ogólnie mówiąc samolot powinien świecić się jak psu wiadomo co na wiosnę ,ale nie podobają mi się takie błyskotki z tąd zastosowałem półpołysk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 3 Kwietnia 2013 Share Napisano 3 Kwietnia 2013 Świetnie wykonany Hellcat Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 4 Kwietnia 2013 Share Napisano 4 Kwietnia 2013 Bardzo fajnie wychylone flapy - jak je zrobiłeś? Eduardo daje je właściwie w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2013 Bardzo fajnie wychylone flapy - jak je zrobiłeś? Eduardo daje je właściwie w całości Klapy już w zestawie były oddzielone od powierzchni skrzydła ,ale można było je tylko zamontować w pozycji zamkniętej .Uchylone klapy wykonałem : -najpierw podzieliłem element na trzy odpowiednie części -miejsce w którym należało element przymocować do skrzydła wkleiłem kawałek płytki poliestrowej . - następnie zaokrągliłem krawędź -miejsca w którym powinny być zawiasy odpowiednio wypiłowałem -w dolną część skrzydła wkleiłem kawałki poliestru ok 4x2 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 4 Kwietnia 2013 Share Napisano 4 Kwietnia 2013 Bardzo fajnie wychylone flapy - jak je zrobiłeś? Eduardo daje je właściwie w całości Klapy już w zestawie były oddzielone od powierzchni skrzydła ,ale można było je tylko zamontować w pozycji zamkniętej .Uchylone klapy wykonałem : -najpierw podzieliłem element na trzy odpowiednie części -miejsce w którym należało element przymocować do skrzydła wkleiłem kawałek płytki poliestrowej . - następnie zaokrągliłem krawędź -miejsca w którym powinny być zawiasy odpowiednio wypiłowałem -w dolną część skrzydła wkleiłem kawałki poliestru ok 4x2 mm Dziękować. Lufy KM-ów masterowe, quickboostowe, czy nawiercane (tylko czym ?!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2013 Dziękować. Lufy KM-ów masterowe, quickboostowe, czy nawiercane (tylko czym ?!) Igła od szczykawki owinięta folią aluminiową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Dziękować. Lufy KM-ów masterowe, quickboostowe, czy nawiercane (tylko czym ?!) Igła od szczykawki owinięta folią aluminiową Dobry patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Super , podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi