bazylms Napisano 12 Lipca 2013 Share Napisano 12 Lipca 2013 Model jak dla mnie jest cakłkiem ok. Przy budynku możesz jeszcze porobić nacieki, szare od przestrzelin i w kolorze ceglastym w kilku miejsacach gdzie widac cegły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 12 Lipca 2013 Share Napisano 12 Lipca 2013 Model całkiem przyjemny, na zdjęciach jak to na zdjęciach wydaje się jakby nawet troszkę za bardzo zakurzony. Budynek jasna rzecz że dopiero w fazie wstępnej, więc brudzenie dopiero przed nim. Czekam na postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 12 Lipca 2013 Share Napisano 12 Lipca 2013 bardzo ładny model, popraw tylko te boczne opuszczone szyby - nie pasują do krawędzi drzwi i po podniesieniu nie dopasowałyby się do kształtu okna, co widać od razu. prawa jest trochę lepsza, lewą wymien zdecydowanie bo szkoda efektu. jestem pod wrażeniem zawartości paki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2013 Witam po długiej przerwie Diamond chyba już skończony - dostał lusterka, poprawiłem szyby i trochę detali - brakuje tylko linek i haków do holowania, bo dojdą już na dioramce. Dostał kolegę, uszkodzonego przez wybuch miny GMC - Airfix+kabina PST, trochę detali samodzielnych , trochę Parta i Iliana, reflektory z Elfa. Podstawka nieco poprawiony domek z Airfixa... Proszę o komentarze. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 bardzo czekałem na aktualizację tematu diamond z gmc prezentują się świetnie- kilka dni temu rozgrzebałem swojego wreckera, strasznie badziewny model- zazdroszczę, że z fajnym efektem dotarłeś do końca. Eh, chciałbym mieć już go za sobą Zastanawiam się co wrzucić na hol PS Wielkie dzięki za grill do Macka, jak będziesz czegoś potrzebował, śmiało pisz Wszystkiego Najlepszego na Nowy Rok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi