MikeP Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Przypomnij sobie swojego Big Hoga - każdy widzi co innego (temat koloru okapotowania silnika). Jeden brud, drugi cień a trzeci zieleń. Sam mam kilka takich dylematów: na zdjęciu widzę jedno (i serce podpowiada żeby tak zrobić), a rozum i spece mówią co innego. Prawda oczywiście jest poza naszym zasięgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Tak właśnie zerknąłem, że ten pierwszy Corsair na tym Twoim kolorowym zdjęciu ma identyczne okapotowanie silnika jak zrobiłem w moim Big Hogu... Oczywiście, że pewności nigdy nie ma i jest pewien zakres interpretacji. Sam z tego czasem bezczelnie korzystam (vide wersja statecznika w Spitfire Gabszewicza) heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeP Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Tak właśnie zerknąłem, że ten pierwszy Corsair na tym Twoim kolorowym zdjęciu ma identyczne okapotowanie silnika jak zrobiłem w moim Big Hogu... Tyle, że to F4U-1, a nie U-1A. Żaden z tych dla Jolly Rogersów nie wyszedł z fabryki w dwubarwnym kamuflażu. Dobrze, że jest się o co spierać A model Radzia i tak fajny, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Fajowski, a jak! Choć też kontrowersyjny. Na niektórych zdjęciach archiwalnych przedniego masztu antenowego nie ma, kiedy na innych ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Świetnie pomalowany model. Bardzo realistyczny. Tylko bomba taka niezdecydowana ,-)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziu83 Napisano 19 Maja 2013 Autor Share Napisano 19 Maja 2013 A to się pochwalę, że nie we wszystkich: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=16023, Banny w swoim oczywiście też dał prawidłowo ;) A no faktycznie, zwracam honor Oczywiście kojarzę Twój model, świetny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi