Tenggeri Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Witam Przedstawiam mój ostatni model, Hetzer od Academy. Model w budowie łatwy lekki i przyjemny. Malowanie niestety nie poszło tak lajtowo, 3 razy go malowałem. Wyszedł tak: Korzystając z ładnej pogody cyknąłem tez kilka fotek plenerowych. Swoją drogą, nawet działa ten kamuflarz Liczę na Wasze opinie i konstruktywną krytykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jic Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 bardzo ładnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 No i po tych wszystkich perypetiach ostatecznie ładnie wyszedł. Fotki z przyrodą już mi się nie widzą - nie ta skala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Ładny hetzer, trochę tylko za dużo tej rdzy na tylnej, górnej płycie, przynajmniej moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 Bardzo fajnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 I bardzo ładnie to wyszło ( pomimo opinii kilku malkontentów, którzy ujawnili się w wątku warsztatowym ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 Super wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Hetzer fajny, fotki w trawie nie dodają mu uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Na warsztacie wyglądało to groźnie, ale widzę, że wyciągnąłeś go kolorystycznie , wygląda naprawdę zachęcająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi