Wojciech Butrycz Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 "Stranka" z katalogu Amodel, a tam smakowitości jak Tu-134A i Jak - 40 i inne w skali 1/72. Czy ktoś wie kedy to może się zrealizować!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Amodel słynie z super oferty, gorzej jednak z jakością i ceną. Wolę nie wiedzieć jakie będą ceny bo na pewno nie małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 No właśnie... o ile z jakością ich wyrobów można sobie jakoś poradzić i to całkiem nieźle, o tyle cena podchodząca czasami pod 1000 złotych za model jest zaporowa i właściwie nieopłacalna przy takiej jakości. No ale nic, ten Tu 134 to jednak ani nie jest tak wielki samolot, w dodatku dość popularny, więc może będzie tańszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2013 ...oby nie kosztował tyle co Ił-18, za którego musiałem dać ok.500 zł!. Ale z kolei An-26, Mi-6, An-24 kosztowały kilka lat temu po ok. 110 zł. Niestety ja już Tu-134 zakupiłem w HpH za jedyne (!) 125 Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 4 Maja 2013 Share Napisano 4 Maja 2013 Także samo Li-2, kupiłem za 100 zł (był za 112 zl ). No nic, jak już pisałem, samolot dość popularny, może nie będzie aż tak źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 4 Maja 2013 Share Napisano 4 Maja 2013 No a Mi-14 ciągle niet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 4 Maja 2013 Share Napisano 4 Maja 2013 A miał być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 4 Maja 2013 Share Napisano 4 Maja 2013 No plotki o Mi-14 z amodela już z 10 lat temu słyszałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 Aha, to tak... ...oby nie kosztował tyle co Ił-18, za którego musiałem dać ok.500 zł!. Ale z kolei An-26, Mi-6, An-24 kosztowały kilka lat temu po ok. 110 zł. Niestety ja już Tu-134 zakupiłem w HpH za jedyne (!) 125 Euro. No ten HpH to też nie jest jakieś nie wiadomo co... choć wycisnąć z niego da się bardzo dużo, jak wiadomo. Choć trudno też przypuszczać, żeby Amodel był lepszej jakości, no ale może przynajmniej jakoś linie podziału zrobią dobrze... zobaczymy, mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi