Paws Napisano 29 Września 2007 Autor Share Napisano 29 Września 2007 Kilofek: Zmontowany: Po malowaniu: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 29 Września 2007 Autor Share Napisano 29 Września 2007 Jedziemy dalej, jeszcze niepomalowany: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 Trzonki narzędzi można ładnie zaokrąglić na końcach przy pomocy pilników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 29 Września 2007 Autor Share Napisano 29 Września 2007 Bez hec, to jest wiadome, celowo te końcówki są rozpłaszczone ( nie jest to bynajmniej wynik cięcia), tak jest przecież w orginalnych narzędziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 A to nie wiedziałem - zwracam honor W każdym razie podziwiam ilość pracy i mam nadzieję, że do jutra modelik skończysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 29 Września 2007 Autor Share Napisano 29 Września 2007 Wiem że końcówki w orginałach są większę, ale po wielu próbach przyklejenia poziomych patyczków -ledwo widocnych gołym okiem które to (próby) "okrasiłem" językiem Owidiusza zdecydowałem się tylko na półśrodek czyli na spłaszczenie/poszerzenie końcowek. Pozdrawiam i dziękuję Ci za miłe słowa. P.S. Oj ciężko mi będzie zdążyć do jutra , ale będę "zasuwał do oporu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 29 Września 2007 Autor Share Napisano 29 Września 2007 Narzędzia kopno-rozkruszające na stanowiskach, dojdą jeszcze mocowania: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 29 Września 2007 Autor Share Napisano 29 Września 2007 Witam! Zrobiłem mocowania narzędzi: Pomalowałem je i dodałem kilka elementów do pojazdu: Kalki jeszcze bez matu i drugiej warstwy sido. Pozostaje dopieścić malowanie zrobić weathering, wash etc. plus jeszcze kilka gadżetów. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 Ładnie sobie Kolega poczyna Tylko 2 sprawy: czy mocowanie na łopatę powinno być czarne? I proszę, rób zdjęcia ze statywu, albo chociaż ze sterty książek, bo te są nieostre i nie widać Twojej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 30 Września 2007 Autor Share Napisano 30 Września 2007 Czarne jest niepomalowane-blaszka, na kolejnych zdjęciach ma kolor panzergrau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Fotele są za zielone przemaluj je na ciemny brąz raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 Co sądzę o Kubełku Pawsa pisałem już na innym forum. Ale wszystkim, którzy chcą zrobić ten model polecam blaszki Eduarda - boska rzecz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 18 Listopada 2007 Autor Share Napisano 18 Listopada 2007 Owszem blaszki Edka do kubełka są "wypasione", ja celowo zwalczyłem pokusę ich zakupu co by samemu "podłubać" (model był na pewien konkurs). Ale np. łopatka którą oferuje w zestawie Eduard jest zbyt "płaska" i kanciasta tak samo pedały, nie dają też "ręcznego" Cudna za to jest kierownica i uchwyt na broń. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 18 Listopada 2007 Share Napisano 18 Listopada 2007 Wiem, o którym konkursie mówisz. Sędziowie tam mają dziwny sposób oceniania - jakby nie brali pod uwagę pracy własnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 całkiem, całkiem, zamierzasz go zagracić..wiesz giwery, hełmy, inne pierdoły??? byłoby atrakcyjnie :] pozdrawiam michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 29 Listopada 2007 Autor Share Napisano 29 Listopada 2007 Model już daawno skończony, zobacz do galerii.. Pozdrawiam! P.S. ArmiA, możliwe ale w tym na który był robiony wypadł b. dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 http://www.braillescalecomp.com/showgallery.html?publickey=947c28e8b0a84433b5cefea732067db8 Dla porównania inny kubełek z tego konkursu, ten sam zestaw, zero pracy własnej, dość średnie wykonanie = brązowy medal. WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 6 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2007 A ten, tak masz rację niektóre oceny ( dokładnie ich kryteria) są delikatnie mówiąc dziwne.. Ja pisałem o innym konkursie, w którym dzięki "kubełkowi" stałem się szczęśliwym posiadaczem 2 nowych modeli. Pozdrawiam Serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 Czy to był konkurs online? Jeśli tak to mógłbyś się podzielić z nami adresem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi