Sławekb Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 Witajcie kochani...wstawiam coś co już kiedyś było,ale tak się złożyło,że gdzieś moje stare zdjęcia(mi-2,mi-17,mi-26)zniknęły z forum i galerie zostały pozbawione zdjęć W chwili obecnej trwają prace przy SW-4 i MI-4...więc nieco poprawiona MI-2-jka w ramach nauki wstawiania zdjęć chyba nikogo nie zezłości I POZDRAWIAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 Wklejanie zdjęć opanowane, jest jeszcze tylko problem z poprawnym pisaniem nazw radzieckich/rosyjskich śmigłowców. Powinno być: Mi-2, Mi-4, Mi-8, Mi-17 itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 9 Maja 2013 Autor Share Napisano 9 Maja 2013 Dziękuję za lekcję...poprawię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Fajny czajniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Czajnik zawsze jest fajny, a Mastercraft dodatkowo wymaga charakteru. Wygląda trochę jak z Agencji Mienia Wojskowego co nie zmienia faktu. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 24 Maja 2013 Autor Share Napisano 24 Maja 2013 robiłem go już dawno...a teraz czekam na większy czajnik w ....1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Czajniczki w 48 to za PRLu jeszcze były! Jak poszperam gdzieś w piwnicy to może nawet znajdę takowego wilbrą malowanego ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 24 Maja 2013 Autor Share Napisano 24 Maja 2013 właśnie o to chodzi,że ma się ukazać...ponoć niektórzy już macali te tworzywo))). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi