Deco Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Kolejny mój model a zarazem pierwszy czołg. Model był testowy i parę technik stosowałem na nim po raz pierwszy . Pierwszy raz robiłem okopcenia , kurzenie pastelami , brudzenie olejami i wykonywanie odbić te techniki mogły wyjść mi lepiej ale jak na pierwszy raz myślę że jest ok. Na pewno jest trochę błędów w wykonaniu ale myślę że w następnym modelu z pancerki będzie lepiej. Dziękuję koledze Kornikowi za pomoc z pozyskaniu dokumentacji i materiałów do budowy modelu. Nie wiem dlaczego ale lufa na fotkach wydaje się krzywa w rzeczywistości jest prosta . Edytowane 30 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam. Małe, a cieszy oko ! Sporo pracy przed Tobą ale widzę zalążek talentu, trenuj Dominik ! ! ! Pozdrawiam S. - Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Fajny maluszek. Też będę musial go zakupić i zmontować. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 31 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam. Małe, a cieszy oko ! Sporo pracy przed Tobą ale widzę zalążek talentu, trenuj Dominik ! ! ! Pozdrawiam S. - Krystian Eee tam jakiego talentu. Takie modelowanie tylko . Tak jak mówiłeś Krystianie mam jeszcze trochę pracy przed sobą ale myślę że zmierzam w dobrym kierunku . Model był pędzelkowany mimo tego wyszło fanie. Powoli przestawiam sie na aero (idzie już do mnie) postaram sie aby nastepne modele były lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 No nie jest źle I ten popularny model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Deco jedno małe ale, zbyt grubo położyłeś farbę. Reszta jest moim zdaniem na niezłym poziomie. Model podoba mi się, pancerka też ma swoje zalety. Zmierzasz w dobrym kierunku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 model bardzo fajny nieżle zrobileś brudzenie. Z drugioej strony T-34 maja w sobie to cos ze zawsze wygladają fajnie i orginalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 Bardzo dobrze się stało że wybrałeś JEDYNE i SŁUSZNE malowanie modelu. W barwach I BRYGADY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 2 Września 2007 Autor Share Napisano 2 Września 2007 Dziękuje za komentarze! Innego malowanie nie mógł bym wybrać jak w jakim modelu są polskie kalki to zawsze wykonuje replikę w naszej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 I mi się podoba. Tylko ten tył wieży jakiś za czysty w porównaniu do reszty. chyba i ja sie pokuszę i pokaże swoje dwa maleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 I mi się podoba. Tylko ten tył wieży jakiś za czysty w porównaniu do reszty. Chyba i ja sie pokuszę i pokaże swoje dwa maleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi