hadzi Napisano 3 Czerwca 2013 Share Napisano 3 Czerwca 2013 No to kolejny short run Janusza Brozka wyladował na warsztacie spychając inne projekty na bok. sorry za zdjęcia ale cyfrówka wybyła z żoną na voyage. Jak wróci to z dalszych etapów lepsze zdjęcia będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Czerwca 2013 Share Napisano 3 Czerwca 2013 Ciekawa konstrukcja ze stajni LWD. Fajnie, że ktoś o takich wynalazkach pamięta Z ciekawości - można prosić o fotkę pudełeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 fajny temat, jak najwięcej polskich konstrukcji. A gdzie to można kupić i za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2013 Oto zdj. pudełka: fajny temat, jak najwięcej polskich konstrukcji. A gdzie to można kupić i za ile ? No ja kupuję bezpośrednio u Pana Janusza cena 96PLN - z wysyłka za pobraniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 Trzeba być faktycznie fanem lotnictwa z szachownicą, aby za to "coś" zapłacić prawie stówę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2013 Trzeba być faktycznie fanem lotnictwa z szachownicą, aby za to "coś" zapłacić prawie stówę... No wiesz ja pisuję dla "Lotnictwa z Szachownicą" A tak na poważnie, to mogę zapłacić za taki model tyle, bo sam bym go lepiej od podstaw nie wystrugał. Po drobnej kosmetyce i wymianie kilku elementów na zrobione od podstaw, efekt jest bardzo zadowalający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 Jurku, a jakiś kontakt do Pana Janusza to mogę prosić? Bez problemów realizuje zamówienia czy tylko po znajomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2013 Jurku, a jakiś kontakt do Pana Janusza to mogę prosić? Bez problemów realizuje zamówienia czy tylko po znajomości? Marcin, szczerze to nie wiem. Więcej na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Dane znalezione przez Googla: Zakład Produkcyjno Usługowy Broplan, Janusz Brożek Pilotów 10g/33 Gdańsk (58) 556-59-19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2013 ...........(58) 556-59-19 Jak jest ciepło to Pan Janusz więcej na działce niz w domu jest, moze byc problem z dzwonieniem - radzę wieczorem próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2014 6 miesiecy póżniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Samolocik inżyniera Sołtyka !! Bardzo ciekawe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Tak się ostatnio zastanawiałem przy okazji czytania książki o konstrukcjach T.Sołtyka, jakie są losy modelu Żurawia. Ale widzę powoli do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2014 Kolejny krok, finish juz blisko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Stycznia 2014 Share Napisano 9 Stycznia 2014 Zaczyna wyglądać pięknie. Oryginał na spodzie skrzydeł miał odwrócone szachownice o 90 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2014 Dzięki....k...plany w modelarzu mnie zmyliły! Poprawi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2014 No to i koniec historii http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=41589 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi