Wojciech Butrycz Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Z serii WORLD AIR POWER UPDATE ukaże się zestaw, w którym m.in. znajdzie się nasz MiG-29 nr 56 z 1. elt w Mińsku Mazowieckim... niestety podpisanym jako 41. Tactical Fighter Squadron from Malbork. Skąd taki błąd, przy takiej publicity Fulcrumów z bohaterami 303. Dywizjonu RAF - doprawdy nie wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkady-72 Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Ciekawe czy "kosy" na kadłub będą w jednym kawałku czy w trzech... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
young Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Z serii WORLD AIR POWER UPDATE ukaże się zestaw, w którym m.in. znajdzie się nasz MiG-29 nr 56 z 1. elt w Mińsku Mazowieckim... niestety podpisanym jako 41. Tactical Fighter Squadron from Malbork. Skąd taki błąd, przy takiej publicity Fulcrumów z bohaterami 303. Dywizjonu RAF - doprawdy nie wiem. Jeśli już poprawiasz, to sprawdź dokładnie jak powinno być Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert_Thorz Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Kalek do Migów już jest sporo. Mnie tam cieszą kalki do portugalskiego EH-101. Zestaw Airfixa w 1/48 z małymi przeróbkami będzie można sklecić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts