Wojciech Butrycz Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Z serii WORLD AIR POWER UPDATE ukaże się zestaw, w którym m.in. znajdzie się nasz MiG-29 nr 56 z 1. elt w Mińsku Mazowieckim... niestety podpisanym jako 41. Tactical Fighter Squadron from Malbork. Skąd taki błąd, przy takiej publicity Fulcrumów z bohaterami 303. Dywizjonu RAF - doprawdy nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkady-72 Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Ciekawe czy "kosy" na kadłub będą w jednym kawałku czy w trzech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 23 Czerwca 2013 Share Napisano 23 Czerwca 2013 Z serii WORLD AIR POWER UPDATE ukaże się zestaw, w którym m.in. znajdzie się nasz MiG-29 nr 56 z 1. elt w Mińsku Mazowieckim... niestety podpisanym jako 41. Tactical Fighter Squadron from Malbork. Skąd taki błąd, przy takiej publicity Fulcrumów z bohaterami 303. Dywizjonu RAF - doprawdy nie wiem. Jeśli już poprawiasz, to sprawdź dokładnie jak powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_Thorz Napisano 24 Czerwca 2013 Share Napisano 24 Czerwca 2013 Kalek do Migów już jest sporo. Mnie tam cieszą kalki do portugalskiego EH-101. Zestaw Airfixa w 1/48 z małymi przeróbkami będzie można sklecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi