RH Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 UF!!!Phantomik skończony ,czas na cos bardziej ambitnego i do tego w moich klimatach czyli początek lotnictwa oraz lata 30-te . Tym razem padło na konstrukcje z końca I wś. A dokładnie parę lat po jej zakończeniu /W bardzo ładnym srebrnym malowaniu .A co to jest to widać na pierwszym zdjęciu. Jako zwiastunik parę fotek z pierwszego etapu składania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Obecny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Wygląda smakowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 2 Lipca 2013 Autor Share Napisano 2 Lipca 2013 No kadlubik sklejony wraz z dolnym skrzydłem A tu mała przymiareczka ,podwozia ,silnika i statecznika poziomego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 2 Lipca 2013 Share Napisano 2 Lipca 2013 Jesli mię wzrok nie zmyla, to trochę musialeś poszpachlować? WNW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lipca 2013 Share Napisano 4 Lipca 2013 Patrząc na Twoją robotę, aż mnie korci by skończyć mojego wielbłąda. Póki co o efekt końcowy jestem spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 5 Lipca 2013 Autor Share Napisano 5 Lipca 2013 Mała przerwa i relaksik przy dalszej części budowy modelu . Oblot mojego nowego modelu Albatrosa. Mam taka zasadę ze ,model dziewiczy oblatuje kolega o większym stażu w tej dziedzinie . Czyli pilot oblatywacz https://www.youtube.com/audio?feature=vm&v=jCHiKn2VEa8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 27 Października 2013 Autor Share Napisano 27 Października 2013 Po malej przerwie wznowiłem pracę nad modelem oto pre fotek ,w jakim jest stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Yummie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi