sushi79 Napisano 12 Lipca 2013 Share Napisano 12 Lipca 2013 Witam. Oto moja druga ciężarówka chciałem ja zrobić jako taki truck show ale nie wiem czy do końca taka jest oceńcie sami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 12 Lipca 2013 Share Napisano 12 Lipca 2013 WOW!!! super ciężarówa, na niektórych fotach wygląda jak real, lepiej wygląda bez tych kołpaków od Scanii 3 ale tu wtopa, napracowałeś się przy felgach i zapaćkałeś je klejem... chyba, że to guma zrywalna, mam nadzieję jak dla mnie to jest truck show Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 12 Lipca 2013 Autor Share Napisano 12 Lipca 2013 Adi_td1 nie zauważyłem tego kurde. ..jest to taśma dwustronna pokrywy na felgi w takiej sposób mocuje i po zdjęciu pokryw taśma ma zostawać na pokrywach a tu psikus i jedna została na feldze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 13 Lipca 2013 Share Napisano 13 Lipca 2013 Fajny model, czysto złożony . Modyfikacje wyszły na dobre . Otwierane drzwi robią robote. Model na duży plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 13 Lipca 2013 Share Napisano 13 Lipca 2013 Show truck w mojej opinii to raczej nie jest, ale to jest nie ważne ... model kapitalnie wykonany, bardzo mi się podoba Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 13 Lipca 2013 Share Napisano 13 Lipca 2013 Sushi dales rade (jak zwykle zreszta ) Mimo ze do ciezarowek mnie nie ciagnie, na ten naprawde milo popatrzec. Mini detalik: rejestracja z przodu tycko krzywa (sorry ze sie czepiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szerszendriver Napisano 13 Lipca 2013 Share Napisano 13 Lipca 2013 wow gdzie można dostać te srebrne paski co są na atrapie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 13 Lipca 2013 Share Napisano 13 Lipca 2013 Gdyby nie było widać różnicy w wielkości między twoim autem a realnymi to bym zapytał "gdzie jest model"? ;) Ciekawi mnie jakimi farbami jest pomalowana buda, z mieszalni czy modelarskie? Gratuluję samochodu, też chciałbym takie tworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 13 Lipca 2013 Autor Share Napisano 13 Lipca 2013 Witam . Dziękuje za opinie widzę ze model się podoba, szczerze mi tez się podoba zaczynając to volvo nie przypuszczałem że efekt końcowy będzie taki.. teraz kilka odpowiedzi... bahamut24 -jest to farba modelarska tamiya szerszendriver - sreberka na atrapie to jest folia BARE METAL FOIL wycinałem cieniutkie paski następnie wacikiem do uszu wygładzałem je a nadmiar usuwałem nożykiem misioptys- no rejestracja na delikatny skon 0,08mm nie wiem dlaczego na zdjęciach wyszło to tak bardzo widoczne ,ale dzięki za uwagę następnym razem się bardziej postaram:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 14 Lipca 2013 Share Napisano 14 Lipca 2013 Model bardzo się podoba. Gdybyś go do zdjęć postawił znacznie wyżej, nawet na wysokości 1,5m, to byś miał prawidłową perspektywę w stosunku do tła. I wtedy wyglądał by, jakby był tej samej wielkości co samochody w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 14 Lipca 2013 Share Napisano 14 Lipca 2013 Model piekny, czysto sklejony, no i otwierane drzwi robia wrazenie, ogolnie super robota z tym Volvo . Wnetrze masz po prostu bajeczne. Jedna rzezc wydaje mi sie psuc efekt - brytyjskie tablice. KFS ma kalki z poprawnymi angielskimi numerami rejestracynymi, bo te z Italeri sa na poziomie lat 70 tych i raczej nie nadaja sie do pojazdow wspolczesnych. Druga rzecz - ta boczna listwa chromowana zaslania Ci wydech. Poza tym jak na moj gust to super single z przodu postawilyby kropke nad I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 14 Lipca 2013 Share Napisano 14 Lipca 2013 A chcesz mandat za jazdę po chodniku ?? A poważnie -- bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 14 Lipca 2013 Share Napisano 14 Lipca 2013 Jak dla mnie rewelacja. Gratuluję modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi