filipsg Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 Witam! Miałem taki kaprys żeby skleić sobie jakiegoś małego podwodniaczka na biurko przez weekend, i wybór padł na Seawolfa z HobbyBossa. Za 12 złotych dostałem dokładnie to co chciałem, czyli ładny, szybki w sklejaniu model (aż 5 części...) w lekkim, łatwym i przyjemnym malowaniu. Niestety niespecjalnie mogę ten model polecić na weekendowy projekt relaksacyjny, bo o ile sklejałem go 15 minut to szpachlowanie kadłuba zajęło mi większość popołudnia w piątek, sobotę i niedzielę Wiem, że model gamą kolorów nie powala, ale koniec końców Seawolf jest ładny, zgrabny i dobrze wygląda na półce. Kadłub malowany NATO Black tamki, detale farbami Humbrola i Vallejo. I dla zobrazowania rozmiarów tego "potworka": Myślę że nawet pomimo tego potknięcia z kadłubem sprawię sobie jeszcze jakiegoś małego podwodniaczka z tej serii Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 25 Lipca 2013 Share Napisano 25 Lipca 2013 ....fajne cygarko rozluzniające W 1:700 jest większy od ubociaka w 1:350 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 Jak na 5 części to bardzo fajnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Fajna piątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi