filipsg Napisano 23 Lipca 2013 Napisano 23 Lipca 2013 Witam! Miałem taki kaprys żeby skleić sobie jakiegoś małego podwodniaczka na biurko przez weekend, i wybór padł na Seawolfa z HobbyBossa. Za 12 złotych dostałem dokładnie to co chciałem, czyli ładny, szybki w sklejaniu model (aż 5 części...) w lekkim, łatwym i przyjemnym malowaniu. Niestety niespecjalnie mogę ten model polecić na weekendowy projekt relaksacyjny, bo o ile sklejałem go 15 minut to szpachlowanie kadłuba zajęło mi większość popołudnia w piątek, sobotę i niedzielę Wiem, że model gamą kolorów nie powala, ale koniec końców Seawolf jest ładny, zgrabny i dobrze wygląda na półce. Kadłub malowany NATO Black tamki, detale farbami Humbrola i Vallejo. I dla zobrazowania rozmiarów tego "potworka": Myślę że nawet pomimo tego potknięcia z kadłubem sprawię sobie jeszcze jakiegoś małego podwodniaczka z tej serii Pozdrawiam! Cytuj
Robo Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 ....fajne cygarko rozluzniające W 1:700 jest większy od ubociaka w 1:350 .... Cytuj
Rhayader Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 Jak na 5 części to bardzo fajnie się prezentuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi