Mikolaj75 Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Już sobie kilka razy kliknąłem - skok w malowaniu spory, wygląda dobrze. Za to masz jakiś przestój detalowy, swego czasu istotny znak rozpoznawczy Twych warsztatów. No i uparcie nie polepszasz fotek (to tak jak ja ) Fajny ten Spit - jedynka z dwukolorowymi kokardami ma w sobie to coś... Cytuj
Darek 1614 Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Fajnie to wyszło. Jest to jeden z trzech Spitów czekających w mojej szafie. Patrząc na ten warsztat od razu chce się człowiek brać za jednego z nich ale rozsądek nakazuje zakończyć obecny model. Jeszcze raz gratuluję udanego modelu. Cytuj
Darek 1614 Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 No i uparcie nie polepszasz fotek Widzę że ten problem nie dotyczy tylko mojej osoby, od razu mi lepiej. Cytuj
Mikele Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Pomalowany kozacko ! A mnie jednak te jasne okopcenia nie przekonują. Spód pomalowany kozacko, ale z górą mam mieszane uczucia. Cytuj
fiedotow Napisano 22 Marca 2014 Autor Napisano 22 Marca 2014 A więc finał Szlachetni w Dziele Tworzenia... Dajnik ciśnienia czyli rurka Pittota w pierwszych modelach była inna niż w późniejszych, więc wykonałem ją od podstaw. Podobnie jak drzwi. Ponieważ km - y pierwszy i trzeci wystawały poza krawędź skrzydła takie też zrobiłem. Wkleiłem żywiczne. I tak toto wyszło... Wiem, że nie zadowolę wszystkich ale co tam... Najważniejsza jest przyjemność tworzenia... Wiem, że zaraz dostanę po głowie, ale padła mi lampa w aparacie i zdjęcia robiłem z zaimprowizowanym oświetleniem... Reszta zdjęć w Galerii i na mojej stronie... Wasz Aleksandr Fiedotow, czyli ja P.S. Galeria : viewtopic.php?f=64&t=42809 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi