Mikolaj75 Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Już sobie kilka razy kliknąłem - skok w malowaniu spory, wygląda dobrze. Za to masz jakiś przestój detalowy, swego czasu istotny znak rozpoznawczy Twych warsztatów. No i uparcie nie polepszasz fotek (to tak jak ja ) Fajny ten Spit - jedynka z dwukolorowymi kokardami ma w sobie to coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Fajnie to wyszło. Jest to jeden z trzech Spitów czekających w mojej szafie. Patrząc na ten warsztat od razu chce się człowiek brać za jednego z nich ale rozsądek nakazuje zakończyć obecny model. Jeszcze raz gratuluję udanego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 No i uparcie nie polepszasz fotek Widzę że ten problem nie dotyczy tylko mojej osoby, od razu mi lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Pomalowany kozacko ! A mnie jednak te jasne okopcenia nie przekonują. Spód pomalowany kozacko, ale z górą mam mieszane uczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 22 Marca 2014 Autor Share Napisano 22 Marca 2014 A więc finał Szlachetni w Dziele Tworzenia... Dajnik ciśnienia czyli rurka Pittota w pierwszych modelach była inna niż w późniejszych, więc wykonałem ją od podstaw. Podobnie jak drzwi. Ponieważ km - y pierwszy i trzeci wystawały poza krawędź skrzydła takie też zrobiłem. Wkleiłem żywiczne. I tak toto wyszło... Wiem, że nie zadowolę wszystkich ale co tam... Najważniejsza jest przyjemność tworzenia... Wiem, że zaraz dostanę po głowie, ale padła mi lampa w aparacie i zdjęcia robiłem z zaimprowizowanym oświetleniem... Reszta zdjęć w Galerii i na mojej stronie... Wasz Aleksandr Fiedotow, czyli ja P.S. Galeria : viewtopic.php?f=64&t=42809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi