manas Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Czy ktoś z kolegów moze polecic lub zniechęcic do tej pozycji? http://martola.pl/pl24/page2%252Fsort%257C%252CsortDir%257C%252F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Publikacji nie czytałem, a co do autora to oficer wojsk pancernych, bardzo ciekawie polemizował z artykułem "Najlepsze i najgorsze czołgi II wojny światowej" z Militariów XXw. nr 1(4) 2005r. (polemika w numerze 4(7)) Widać, że zna się na temacie nie tylko teoretycznie, ale i z realnej eksploatacji przez niego opisywanych wozów (w polemice pisał właśnie o T-55, atakże T-34 i niuansach ich obsługi prostując tezy z artykułu w sposób nienahalny i sensowny). Wiedzę historyczną też prezentował tam dużą. Tyle mogę powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 10 Sierpnia 2013 Share Napisano 10 Sierpnia 2013 Kupiłem ją i jestem w trakcie czytania. Dla pasjonatów bardzo ciekawa pozycja. Spora cześć to fragmenty nie zawsze dostępnych instrukcji. Jednak książka nie jest pisana pod modelarzy. Trochę za mało materiałów zdjęciowo-rysunkowych do wykorzystania przy budowie modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2013 Dziekuję kolegom za opinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi