Desaxe Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Pan Bóg kazał się dzielić to i ja się podzielę Poniżej link do spakowanego piku z kilkuset zdjęciami drugowojennymi, które pozbierałem kiedyś po różnych forach, sporo ciekawych zdjeć czołgów i pojazdów, są też samoloty (głównie alianckie i niemieckie, ale rusków i innych też trochę jest). Sporo fotek kolorowych i wielkoformatowych. Na pewno się może przydać, zwłaszcza do realistycznego odtwarzania śladów zużycia, obić etc. W razie jakby jakieś foto było niepodpisane albo budziło wątpliwości to pisać, postaram się rozjaśnić w miarę możliwości jaki to okres, rejon działań itp. http://uploader.pl/file/293530/zdja-cia-ra-sup3-a-frac14-ne-ww2.exe.html Później jak poporządkuję zdjęcia z tego okresu to dorzucę więcej, bo mam tego tysiące na dysku i muszę je jakoś pokatalogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 O widzę że kolega ma podobna pasję jak ja;D - Zbieranie zdjęć z II wojny. Ja mam ich na dysku ok. 15 GB. Głównie Szkopy wszelkiej Maści i Polski Wrzesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Desaxe - dzięki, pobrałem - ciekawe zdjęcia. neptun1939 - te z września dasz radę wrzucić na jakiś serwer do pobrania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Również przyłączam się do podziękowań Spoooro ciekawych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Zdobyczny Stug III z betonowym dopancerzeniem, w barwach US Army - tak się zmierzę z niemiecką pancerką na początek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 15 Listopada 2013 Share Napisano 15 Listopada 2013 The requested URL /file/293530/zdja-cia-ra-sup3-a-frac14-ne-ww2.exe.html was not found on this server. Można prosić o reupload? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 15 Listopada 2013 Autor Share Napisano 15 Listopada 2013 na dniach zbiorę więcej fotek i wrzucę wszystkie naraz bez rozdrabniania sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi