Rhayader Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 To ma być szybki model. Mam zamiar skończyć go do końca miesiąca. Powycinałem otwory przelewowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 17 Sierpnia 2013 Super Moderator Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Jak ty to robisz, że masz ostatnio takie tempo w warsztatach... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Dzieci odchowałem, to i czas się znalazł Chyba zaczynam chorować na Mikasę Hasegawa wypuściła dwie. Czymś się różnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 17 Sierpnia 2013 Super Moderator Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Chyba zaczynam chorować na Mikasę Hasegawa wypuściła dwie. Czymś się różnią?Nie mam pojęcia - W każdym razie - POWODZENIA - chętnie popatrzę na Twój mikasowy warsztacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Czyich blaszek użyłeś w swojej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 17 Sierpnia 2013 Super Moderator Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Czyich blaszek użyłeś w swojej?EDUARDA, ale ponoć ktoś je jeszcze robi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Dzieci odchowałem, to i czas się znalazł Chyba zaczynam chorować na Mikasę Hasegawa wypuściła dwie. Czymś się różnią? - ja odchowałem i jakoś czasu brak..... chyba zaczne .... , to będzie czas powodzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 20 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2013 No i gdzie ja to wsadzę??? Gotowy do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 No i gdzie ja to wsadzę??? Jak to "gdzie"? Masz już niszczyciele, dorzucisz trochę drobnicy (jakiś krążownik, lotniskowiec, liberciaków kilka) i będzie port, żeby miało to ręce i nogi . Dobrze jest bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 22 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Chodziło mi, że model normalnie zajmuje powiedzmy 6x15cm, a w wersji dioramy już 20x30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Ja mam też z tym problem. Ale martwię się dopiero jak skończę budowę:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2013 P o pierwszym psikaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 Dzieci odchowałem, to i czas się znalazł Chyba zaczynam chorować na Mikasę Hasegawa wypuściła dwie. Czymś się różnią? W istocie niczym. Poza Edkiem przyzwoity zestaw blaszek wypuścił Lion Roar. Hasegawa też wydała zestawy ale takie dupne. Tylko nie zaczynaj beze mnie Waham się czy czekać na zestaw z Pontosa - bo oni fajne sieci przeciwninowe dodadzą ale obawiam się że prędko nie wydadzą. Po modelu Marcina nie pozostaje nic innego jak zdecydować się na malowanie przedwojenne - ship in black ;) ten podwodniak nie będzie za nudny tak sam na winietce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 3 Września 2013 Autor Share Napisano 3 Września 2013 Waham się czy czekać na zestaw z Pontosa Ja czekam. Mam co robić, a metalowe maszty i sieci, to jednak ważny element ten podwodniak nie będzie za nudny tak sam na winietce? No skąd W rogu...z otchłani...miał wynurzać się łeb Godzilli. Miał, ale uznałem, że wywalą mnie z tym do działu SF i odpuściłem A będzie.... niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 15 Września 2013 Autor Share Napisano 15 Września 2013 To miał być szybki projekt, skończony do końca miesiąca (zeszłego...). A wyszło jak zwykle ... Ponieważ jeszcze trochę to niestety potrwa, czas przedstawić zawodnika numer 2 Kabina jak widać słabo przezroczysta... Boczne gondole też Połówki sklejone Podstawy pływaków musiałem dorobić, bo będą rozłożone Pierwsze próby z kabiną Po malowaniu Rusztowanie do bocznych gondoli Stan na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 15 Września 2013 Super Moderator Share Napisano 15 Września 2013 Przesympatyczne to latadło - jak na dioramkę przystało, dwie łodzie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 1 Listopada 2013 Autor Share Napisano 1 Listopada 2013 Catalina dostała anteny i pływaki drut jeszcze pomalować, śmigła, nitki anteny i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 samolocik klasa, chociaż kabina pilotów troszkę pokrzywiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 30 Listopada 2013 Autor Share Napisano 30 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2013 No to chyba jakoś tak czas na galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2013 No i jest GALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi