karambolis8 Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Witam. Polacy zakupili F-16A. Ciekawe które maszyny zastąpią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_Thorz Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 2 maszyny tego typu zostały zakupione w celu nauki nanoszenia powłok lakierniczych, które są stosowane na naszych Jastrzębiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 To trzeba było aż kupować? Nasz wspaniały sojusznik mógłby nam podarować takie złomy, których u nich nie brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Z tego co wiem, one nie były zakupione, lecz przekazane bezpłatnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Myślałem, że się ktoś nabierze na moją prowokację ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 oszsz Tyyyy prowokatorze jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz 5710 Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Z tego co wiem, one nie były zakupione, lecz przekazane bezpłatnie... Bezpłatnie ?? Bądź poważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi