Wierzbol Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Bardzo fajna Cuda. Ładnie stoi, a to nie zawsze jest takie oczywiste. Przydałoby się lepiej zaznaczyć linie podziału. Czemu nie przyłożyłeś machy? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 23 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Bardzo fajna Cuda. Ładnie stoi, a to nie zawsze jest takie oczywiste. Przydałoby się lepiej zaznaczyć linie podziału. Czemu nie przyłożyłeś machy? pzdr. Wczoraj było strasznie późno i tak w ostatniej chwili sobie przypomniałem o shake'erze, niestety maska idealnie nie leży przez kable, ale poprawię się i dorzucę zdjęcie z maską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz13 Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Piękny! Naprawdę, ogromne gratulację wow ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Jedyne co mi wpada w oko, to dolne lampy - a raczej ich brak. Myślę, że model mimo wszystko lepiej by wyglądał z nimi ;-) Słabe linie podziału. Reszta cieszy oko, obramowanie okien ładnie, starannie wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 24 Sierpnia 2013 Share Napisano 24 Sierpnia 2013 Bardzo piękna Cuda, idealnie według mnie ustawione zawieszenie no i ten ładniutki silniczek oraz ładny lakierek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 24 Sierpnia 2013 Share Napisano 24 Sierpnia 2013 A będą zdjęcia w świetle dziennym? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 24 Sierpnia 2013 Share Napisano 24 Sierpnia 2013 Czysto i fajnie. Linie podzialu rzeczywiscie by sie przydaly. I popieram prosbe o zdjecia w swietle dziennym, mozna wtedy docenic polysk. Ogolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 25 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Podsyłam zdjęcia z maską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Bardzo zgrabnie się prezentuje. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 No Martini masz na forum konkurenta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2013 No Martini masz na forum konkurenta:) Nie sądzę bym był jaką kolwiek konkurencją, ja dbam by wyglądał, natomiast Martini dopieszcza każdy szczegół. Dla zainteresowanych, następny z półki będzie Charger '68 (czarny, bo w tym kolorze robię największe klasyki). Na składzie mam (w kolejności do realizacji): '70 Chevelle AMT!!! '71 Chellenger AMT '40 Ford pickup Monogram (Revell) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Model naprawdę piękny, jedyne co mi się nie za bardzo podoba to felgi, są ciut za duże a opony mają za mały profil, ale to kwestia gust, reszta świetna Z niecierpliwością czekam na challengera, również będzie w wersji custom jak Cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Karol, jak zwykle narzekasz na felgi Natomiast Challenger (i to nie złośliwość), będzie custom większy od wszystkich do tej pory. Niestety kupiłem ten model, bo powinno się go mieć w kolekcji i jest to stanowczo ikona, ale moim zdaniem najbrzydsza, najbardziej ordynarna, dlatego podrasuję go o silnik wystający itd. (niech będzie powód do tej ordynarności). Niestety najpierw w kolejce Charger i Chevelle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Bo jak by nie patrzeć felgi i opony to jeden z najwarzniejszych elementów samochodu i musi być ładnie dobrany, gdybyś dał grubsze opony wyglądał by jak dragster i by było fajnie I zapomniałem dodać bardzo fajny jest ten wlot na masce, ma ładny plastikowy kolor i ładny napis na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2014 W końcu zaczynam nowy rozdział... Charger 68, jadę na działkę więc i tak nie będzie nic lepszego do roboty Postaram się robić foty co by było czym się chwalić, bo tempo robienia jeden na rok powinno się wiązać z fanfarami i omdleniami z wrażenia Życzcie powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 No no już się nie mogę doczekać. Zakładaj warsztat i pokazuj to cudo D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 24 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Podsyłam bo starych fotek nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 24 Kwietnia 2017 Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 24 Kwietnia 2017 Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Bardzo się podoba jakiego producenta to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 25 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Bardzo się podoba jakiego producenta to model? To jest Monogram (Revell), niestety plastik był mocno fioletowy, co utrudniało robotę, na warsztacie http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=88&t=37911 masz podgląd pudełka, kół i blaszki jakich użyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi