templess Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 proponuję doskonały program pt Pojazdy Powstańczej Warszawy produkcji TVP o to linkcz.1. http://www.youtube.com/watch?v=J63tSMcdLkk cz.2. http://www.youtube.com/watch?v=5Ey74Ywwa4s Oglądałem kilka razy. Też polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Bardzo ciekawe są zdjęcia Hetzera "Chwata" na którego burcie nie widać już niemieckiego krzyża belkowego a tylko orła i nazwę pojazdu Chwat. Tak reasumując to mam smak na Panterę "Magda Pudel" i Hetzera "Chwata" w ramach projektu oba oczywiście z niewielkimi winietkami. Będą fajnie wyglądać na półce obok już zrobionego Kubusia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 ak reasumując to mam smak na Panterę "Magda Pudel" i Hetzera "Chwata" w ramach projektu oba oczywiście z niewielkimi winietkami. Będą fajnie wyglądać na półce obok już zrobionego Kubusia . Artku znam ten ból . Odkąd zacząłem się wbijać w tematykę powstańczą mam w planie zbudowanie maksymalnej ilości replik pojazdów z Powstania Warszawskiego. Temat naprawdę wciągający i zdecydowanie bliższy sercu i ciekawszy niż Witmanny itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Święte słowa. Trochę jak przeglądam rodzime fora modelarskie odczuwam żal że tak mało na nich poloników. Moją domeną jest pancerka w II WŚ w 1/72 i zawsze podchodząc do pojazdu na którym walczyli Polacy wybieram nasze malowanie. Podchodząc do pojazdu z września 39r czy do pojazdu AK z Powstania Warszawskiego czuję że jest to coś więcej niż modelarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Witam. Panowie Barthass wrzucił wstępny regulamin celem konsultacji. Projekt praktycznie rusza na dniach. Wielkiego odzewu nie ma więc rozumiem,że uwag do regulaminu także? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Jeśli nie ma uwag, to zapraszam modelwork.pl/viewforum.php?f=182 Jeszcze dziś przeniosę wasze dyskusje z tego wątku na temat pojazdów do odpowiedniego tematu w Projekcie Grupowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 No i pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Barthass wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 No jeszcze przyjdzie parę rzeczy i myślę że w tym tygodniu zaczynam warsztat z Panterą Magda Pudel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 Ja też czekam na parę dodatków i też startuję z Magdą -Pudel. Tyle,że w 1/35. Kwestia tygodnia, dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi