grajek Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Witam wszystkich, chcę wam pokazać sklejone przeze mnie Renault Magnum i Mercedes Actros w barwach PEKAESU,oczywiście w zestawach z naczepami, proszę o ocenę , sugestie, co ulepszyć, a co zmienić. Edit! Zamieniłem linki na obrazki, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Grajek ładne modele, na moje oko to okej, jedyne co bym dorobił to schodki przy mercedesie przy zderzaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Super trucki i naczepy Czy ja dobrze widzę, że na trzeciej fotce Magnumce lampy się świecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grajek Napisano 13 Września 2007 Autor Share Napisano 13 Września 2007 a świecą się.. świecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grajek Napisano 13 Września 2007 Autor Share Napisano 13 Września 2007 te schodki przy mercedesie, troche nie poszły tak jak miały, ale pracuję nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 13 Września 2007 Super Moderator Share Napisano 13 Września 2007 Witam. Pozdrawiam jawkers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grajek Napisano 13 Września 2007 Autor Share Napisano 13 Września 2007 Jutro postaram się wrzucić kolejne zdjęcia, bardziej szczegółowe i przy lepszym świetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Supcio Logo PEKAES'u namalowałeś czy to kalkomanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Magnumka wyszła Tobie bardzo ładnie. Lecz Actros.....nie za bardzo. Rażące błędy to: - Złe wycentrowanie przedniego znaczka na atrapie. - Nieprawidłowe schodki. - Pokrzywiony zbiornik paliwa (Czy to efekt zamierzony?). - "Plastusiowy" zderzak przedni. Resztę błędów idzie jeszcze "przebaczyć". Życzę powodzenia przy kolejnych "żółtkach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grajek Napisano 14 Września 2007 Autor Share Napisano 14 Września 2007 Logo Pekaesu zostało wycięte ploterem , można sciągnąć z neta logo zrobione w corelu dokładnie ze strony pekaesu, zanosisz do drukarni gdzie mają ploter i Tobie wykroją ..tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi