adamkijak Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Siema Jakieś dobre pomysły na lusterka w samochodzie w 1:35 skali?, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Dedykowane z Echelona, jeżeli robią do takiego modelu, do jakiego potrzebujesz? Lustrzana folia stosowana np. w produkcji reklam czy bannerów? Ewentualnie zwykła folia aluminiowa wygładzona dokładnie i obcięta ostrym nożykiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 24 Września 2013 Autor Share Napisano 24 Września 2013 Hej Niestety nie robią, więc pozostaje samoróbka i kombinowanie. Też myślałem o foli, spróbujemy, zobaczymy Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 24 Września 2013 Share Napisano 24 Września 2013 Na naszym kochanym portalu aukcyjnym kupiłem pół roku temu folię lustrzaną samoprzylepną. Za arkusz 0,3 x 1 mb zapłaciłem ok. 20 zł. Starczy mi pewnie do końca życia. Lusterka super wychodzą, bo w folii można się rzeczywiście przeglądać. Nie nadaje się tylko na elementy kuliste, bo ma grubość ok 0,4 mm i jest dosyć sztywna, więc auta Kubicy nie da się nią okleić. Bez problemu można ją giąć w jednym kierunku nawijając np. na rurkę. Osobiście polecam. Nick sprzedawcy: naszeokleiny_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi