adamkijak Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 Siema Jakieś dobre pomysły na lusterka w samochodzie w 1:35 skali?, Cytuj
kubisz Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 Dedykowane z Echelona, jeżeli robią do takiego modelu, do jakiego potrzebujesz? Lustrzana folia stosowana np. w produkcji reklam czy bannerów? Ewentualnie zwykła folia aluminiowa wygładzona dokładnie i obcięta ostrym nożykiem? Cytuj
adamkijak Napisano 24 Września 2013 Autor Napisano 24 Września 2013 Hej Niestety nie robią, więc pozostaje samoróbka i kombinowanie. Też myślałem o foli, spróbujemy, zobaczymy Dzięki Cytuj
Marak Napisano 24 Września 2013 Napisano 24 Września 2013 Na naszym kochanym portalu aukcyjnym kupiłem pół roku temu folię lustrzaną samoprzylepną. Za arkusz 0,3 x 1 mb zapłaciłem ok. 20 zł. Starczy mi pewnie do końca życia. Lusterka super wychodzą, bo w folii można się rzeczywiście przeglądać. Nie nadaje się tylko na elementy kuliste, bo ma grubość ok 0,4 mm i jest dosyć sztywna, więc auta Kubicy nie da się nią okleić. Bez problemu można ją giąć w jednym kierunku nawijając np. na rurkę. Osobiście polecam. Nick sprzedawcy: naszeokleiny_pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi