Kriston Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Witam Przedstawiam model Stuga w malowaniu zimowym ze Stg Abt 209, w latach 1943-1944, z frontu wschodniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Bardzo ładny sztug kozacko się prezentuje z tymi gąskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Nieźle... Byłoby "nieźlej" gdybyś fotografował z nieco innym tłem i odpowiednimi nastawami... A w ogóle: obicia ciekawe- tylko obija Ci się środkowa część powierzchni, a co z krawędziami pojazdu i wyposażenia? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 8 Października 2013 Autor Share Napisano 8 Października 2013 Dałem ciemniejsze tło żeby lepiej było widać biały, fotki robione amatorsko, nie mam dobrego sprzętu fotograficznego, model nie tyle jest poobijany co chciałem pokazać schodzenie białego koloru maskującego, a przez gąski właśnie padło na kamuflaż zimowy bo też mnie urzekły te winterketteny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 Bardzo fajny Stug. Faktycznie może miejscami przydałyby się lekkie obicia na krawędziach, ale mi się podoba. Chyba sam w końcu złoże coś z Winter lub Ostkettenami . BTW czym robiłeś to żółte błotko na wannie między kołami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 10 Października 2013 Autor Share Napisano 10 Października 2013 To żółte błotko to mix pasty piaskowej pigmentów i farb olejnych, najpierw pasta później żółto brązowe pigmenty i na to wszystko wash z olejnej light mud i dark mud tak to mniej więcej powstało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 Przyjemny w odbiorze, co jest słabe to: - narzędzia i same fendery za mało zróżnicowane, przydałoby się więcej odrapań, zacieków, akcentów rdzy, śladów ekspolatacji, - klocek drewniany klasyka wygląda jak pudełko po butach niestety, - te plamki z oleju nienaturalne, takie nieśmiałe. Ogólnie fajny model bez większych wpadek, powyższe uwagi dotyczą detali i są tylko na przyszłość, także luz. Dałbym 7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 10 Października 2013 Autor Share Napisano 10 Października 2013 Dzięki Krisownia za komentarz i uwagi wezmę to pod uwagę przy budowie kolejnych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 Jak pisał kolega wyżej - troszke nudnawo tylko z tym białym. Ale ogólnie prezentuje się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi