adamkijak Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 Halo Żeby chwile odpocząć od Het-a, wrzuce coś na warsztat co już od dłuższego czasu mi chodzi po głowie. Użyje figurki Ironmana, żeby sobie wyskrobać jakiegoś futurystycznego Marines. Będzie spluwa na łapsku, jakiś plecak itd. Wszystko będzie w kamo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 Doszedł w końcu. Teraz już wiem czemu się nie wyrobisz z D9R, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 10 Listopada 2013 Autor Share Napisano 10 Listopada 2013 Witam, weekend upłynął pod znakiem Iron Man-a: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Bardzo ciekawi mnie jak wyjdzie ci malowanie. W Telford twoje Śmigłowce przyciągały najwięcej uwagi razem z różowym latadłem Amos'a. Szkoda że cię nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 13 Listopada 2013 Autor Share Napisano 13 Listopada 2013 Bardzo ciekawi mnie jak wyjdzie ci malowanie.W Telford twoje Śmigłowce przyciągały najwięcej uwagi razem z różowym latadłem Amos'a. Szkoda że cię nie było. Sam jestem ciekaw jak mi wyjdzie, trzeba bedzie sie przylozyc, bo wszystkie babole bedzie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 24 Listopada 2013 Autor Share Napisano 24 Listopada 2013 Mała zmiana w konstrukcji plecaka/baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 24 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2013 Już po przeprowadzce, więc jest jakiś postęp: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 24 Grudnia 2013 Share Napisano 24 Grudnia 2013 kurcze, podoba mi się ta impresja na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Paszczęka piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi