Amadem Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 Chciałbym przedstawić mój drugi model - przepraszam, że znowu Stug.. . Tak, jak ostatnio prosto z pudełka, ale parę elementów dorobiłem samodzielnie. Dodałem od siebie detale na włazach ładowniczego (były kompletnie płaskie), spaw na osłonie wieżyczki dowódcy, uchwyty na linę oraz łańcuch drenażowy. Dla zainteresowanych warsztat w linku poniżej: viewtopic.php?f=87&t=39857&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 Bardzo ale to bardzo mi się podoba jak wykonałeś tego StuG-a . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 Solidnie wykonany, dobre kolory. Chyba po prawej stronie nie dopasowały Ci się dobrze gąski(zęby nie weszły), i na rurach mam złudzenie jakby były linie podziału, na "lampce" koło gaśnicy (przepraszam nie znam się na tych elementach za bardzo) po lewej stronie linie podziału też są dobrze widoczne, albo ja popełniam jakiś bląd w ocenie, albo paru rzeczy nie dopilnwałeś w procesie sklejania. Jednak takie szczegóły, tak strasznie nie rażą przy fajnie dobranej kolorystyce, widać, że zdjęcia (podobnie jak ja) uczysz się robić, jest coraz lepiej, zachęcam Cię do zrobienia kolejnego warsztatu, moze zrobisz stuga dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 13 Października 2013 Autor Share Napisano 13 Października 2013 Dzięki chłopaki. W sumie to jest parę niedopatrzeń bo tempo było czasami za duże.. ;) Gąski są gumowe i przy robieniu zdjęć wyskoczyły, a zostałem już bez aparatu, gdy się o tym przekonałem. Szczerze mam ich dosyć i w kolejnych modelach będę ich unikał Lampka i rury dragonowe nie są super wykonane, ale przyznam, nie wiem do końca co masz na myśli z tymi liniami ;) Póki co muszę odpocząć od Stugów, i chyba złożę jakiegoś Jagdpanzera Choć Stuga oczywiście mam kolejnego w planach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 Widzisz mój błąd. oddaje honor. Ano z gumiakami tak to już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 15 Października 2013 Share Napisano 15 Października 2013 Model miodzio! Kibicowałem warsztatowi i się nie zawiodłem, a brudzenie podwozia rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 15 Października 2013 Autor Share Napisano 15 Października 2013 Dzięki, dzięki. BTW parę osób pytało o brudzenie więc już uzupełniłem opis w warsztacie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 15 Października 2013 Share Napisano 15 Października 2013 Pięknie panie kolego . Warsztat siledziłem od samego początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 Bardzo ladny. Fajne bloto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 17 Października 2013 Share Napisano 17 Października 2013 bardzo fajny, fajnie zmalowany i ubrudzony gratulacjie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi