Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Totalne SF. Pomalowany aero i przygotowany do brudzenia.Wszystko za pomocą akryli i lakieru do włosów. Z braku czasu temat strasznie się rozłożył w czasie... Zestaw Dragona , części świetnie spasowane ,standard.

W zasadzie to tyle ,każdy wie jak to wygląda.

IMG_4025_zpsc678dc81.jpg

IMG_4015_zps0c5179a8.jpg

IMG_4018_zps1cb053c4.jpg

IMG_4033_zps92d8f7d9.jpg

IMG_4035_zps9e627863.jpg

IMG_4024_zps5496d847.jpg

Pozdrawiam

Napisano

No to żeś wykombinował... skąd decyzja o takim malowaniu??

Co nie zmienia faktu że fajnie to wygląda i ciekawość zżera jak to dalej się potoczy.

Napisano
Jestem na tak! wygląda jak z WH 40000

Popieram Mnie się skojarzył z czołgami Gwardii Imperialnej w tym malowaniu, ogólnie fana bestia

Napisano

Niby SF, ale nie zmienia to faktu, że możnaby się choć w części oprzeć na prawdziwych schematach malowania. A tak to wyszło coś zupełnie oderwanego od rzeczywistości i wielki przerost formy nad treścią.

Napisano

Model był już pomalowany ale niestety nie spodobał mi się i postanowiłem zrobić coś takiego. Z drugiej strony szkoda mi wydać na model 200zł plus dodatki o się nim nie pobawić.

Napisano

Mi by się jeszcze podobało bardziej, jakby obok stanął StuGIII w podobnym malowaniu

Nie powiem, ciekawy pomysł na malowanie

Napisano

No jak, koło niemieckiego panzera ?

Lepiej szkop ze szkopem

Napisano

ja bym tam położył na górę wieży figurkę jakiejś ładnie wypiętej i skąpo ubranej laseczki w 1:35 byłby fajny klimacik

Napisano
ja bym tam położył na górę wieży figurkę jakiejś ładnie wypiętej i skąpo ubranej laseczki w 1:35 byłby fajny klimacik

Wygrałeś internet! Jak ogarnę figurkę to to zrobię.

Napisano

hehe liczę na to.

Najbardziej wkurzające są chyba te srebrne włazy..

Poza tym póki co "czwórka" wygląda słabo przy Twoim Grille.

Napisano
hehe liczę na to.

Najbardziej wkurzające są chyba te srebrne włazy..

Poza tym póki co "czwórka" wygląda słabo przy Twoim Grille.

Ja już dawno doszedłem do wniosku że Grille to wypadek przy pracy

• 2 weeks later...