cloner16 Napisano 22 Października 2013 Share Napisano 22 Października 2013 Totalne SF. Pomalowany aero i przygotowany do brudzenia.Wszystko za pomocą akryli i lakieru do włosów. Z braku czasu temat strasznie się rozłożył w czasie... Zestaw Dragona , części świetnie spasowane ,standard. W zasadzie to tyle ,każdy wie jak to wygląda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 22 Października 2013 Share Napisano 22 Października 2013 No to żeś wykombinował... skąd decyzja o takim malowaniu?? Co nie zmienia faktu że fajnie to wygląda i ciekawość zżera jak to dalej się potoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Jestem na tak! wygląda jak z WH 40000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Jestem na tak! wygląda jak z WH 40000 Popieram Mnie się skojarzył z czołgami Gwardii Imperialnej w tym malowaniu, ogólnie fana bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Niby SF, ale nie zmienia to faktu, że możnaby się choć w części oprzeć na prawdziwych schematach malowania. A tak to wyszło coś zupełnie oderwanego od rzeczywistości i wielki przerost formy nad treścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 23 Października 2013 Autor Share Napisano 23 Października 2013 Model był już pomalowany ale niestety nie spodobał mi się i postanowiłem zrobić coś takiego. Z drugiej strony szkoda mi wydać na model 200zł plus dodatki o się nim nie pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Ale namieszałeś, koncepcja mi się podoba, to coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejon26 Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Mi się podoba, niespotykane malowanie, kojarzy mi się z modelami z gry Warhammer. Czyżby to był przełomowy model wprowadzający nową modę na malowanie panzer-hammer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Ciekawe nie powiem , czekam jaki bendzie efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Dorzuć space marinsów ,szczątki płonące wszelakiego plugastwa na jakiejś zapomnianej przez Imperatora planecie i będzie git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lop3zpk Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Mi by się jeszcze podobało bardziej, jakby obok stanął StuGIII w podobnym malowaniu Nie powiem, ciekawy pomysł na malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 EEEeee!raczej m-113 by tu pasowała bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lop3zpk Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 No jak, koło niemieckiego panzera ? Lepiej szkop ze szkopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 ja bym tam położył na górę wieży figurkę jakiejś ładnie wypiętej i skąpo ubranej laseczki w 1:35 byłby fajny klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 23 Października 2013 Autor Share Napisano 23 Października 2013 ja bym tam położył na górę wieży figurkę jakiejś ładnie wypiętej i skąpo ubranej laseczki w 1:35 byłby fajny klimacik Wygrałeś internet! Jak ogarnę figurkę to to zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Lepiej szkop ze szkopem Ze niby co parada milosci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 24 Października 2013 Share Napisano 24 Października 2013 Jak dla mnie bardzo słabe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 24 Października 2013 Autor Share Napisano 24 Października 2013 Jak dla mnie bardzo słabe.. Mam nadzieję ,że uda mi się zaskoczyć Ciebie efektem końcowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 24 Października 2013 Share Napisano 24 Października 2013 hehe liczę na to. Najbardziej wkurzające są chyba te srebrne włazy.. Poza tym póki co "czwórka" wygląda słabo przy Twoim Grille. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 24 Października 2013 Autor Share Napisano 24 Października 2013 hehe liczę na to. Najbardziej wkurzające są chyba te srebrne włazy.. Poza tym póki co "czwórka" wygląda słabo przy Twoim Grille. Ja już dawno doszedłem do wniosku że Grille to wypadek przy pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 6 Listopada 2013 Autor Share Napisano 6 Listopada 2013 viewtopic.php?f=81&t=40566 Panowie, diorama gotowa. Mam nadzieję ,że się spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi